Zespół Szkół Nr 1 w Dukli ogłasza przetarg
- Adres: 38-450 Dukla, ul. Kościuszki
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 13 4331770 , fax. 13 4331570
- Data zamieszczenia: 2016-11-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 1 w Dukli
ul. Kościuszki 13
38-450 Dukla, woj. podkarpackie
tel. 13 4331770, fax. 13 4331570
REGON: 18002948400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna administracji samorządowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa świeżego mięsa drobiowego, wieprzowego i wołowego oraz świeżych produktów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia z rodzajem i ilością asortymentu stanowiący przedmiot dostawy zawarto w załączniku nr 1 do SIWZ. 1. Oferowane produkty żywnościowe muszą być dobrej jakości, spełniać parametry jakościowe określone w szczegółowej specyfikacji, spełniać wymogi sanitarno- epidemiologiczne i zasady systemu HACCP oraz posiadać oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności zapewniający jego bezpieczne spożycie. a) Pakiet 1 MIESO DROBIOWE Udko z kurczaka 2000 kg,Udziec z indyka b/k 25 kg,Medaliony z indyka 200 kg, Filet z indyka 400 kg,Filet drobiowy pojedynczy 900 kg,Kurczak patroszony 700 kg,Porcja rosołowa 350 kg,, b) Pakiet 2 MIĘSO WIEPRZOWE I MIĘSO WOŁOWE Boczek surowy b/s b/k 120 kg, Karkówka b/k 250 kg,Szynka b/k 1000 kg Łopatka wieprzowa b/k 4d 1300 kg, Schab b/k bez warkocza 1000 kg, Kości od schabu 600 kg, Żeberka wieprzowe 400 kg, Biodrówka wieprzowa 300 kg,Słonina wieprzowa b/s 100 kg,Wątroba wieprzowa 50 kg,Antrykot wołowy 100 kg Udziec wołowy 200 kg c)Pakiet 3 PRODUKTY MIĘSNE, KIEŁBASY, WĘDLINY Szynka drobiowa gotowana 20 kg,Filet wędzony z indyka 20 kg,Kiełbasa wieprzowo - cielęca 600 kg, Kiełbasa wieprzowa 700 kg, Kiełbasa wieprzowa suszona 30 kg,Szynka wieprzowa wędzona 20 kg, Polędwica wieprzowa 30 kg Boczek wędzony bez skóry, b/ż 150 kg, Parówka drobiowa 100 kg, Pasztet wieprzowy 20 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2024-07-19 - Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla potrzeb Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale
Dodano: 2024-06-19 - Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów wieprzowych oraz udźca wołowego na potrzeby Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie
Dodano: 2024-06-05 - Sukcesywna dostawy artykułów spożywczych dla Powiat Strzyżowski - Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy w Frysztaku
Dodano: 2024-06-04 - „DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO I PRODUKTÓW WĘDLINIARSKICH DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU I ODDZIAŁU ZEWNĘTRZNEGO W MEDYCE”
Dodano: 2024-04-28 - Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla potrzeb Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale
Dodano: 2024-03-13 - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu i wędlin
Dodano: 2024-02-11 - Dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej im. Św. Brata Alberta w Narolu w 2024 r.
Dodano: 2024-02-06 - Sukcesywna sprzedaż i dostawa produktów żywnościowych do kuchni w Zespole Szkolno-Przedszkolnym Nr 5 w Rzeszowie w 2024 roku - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, wędliny
Dodano: 2024-01-12 - „Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich w 2024 roku dla oświatowych jednostek organizacyjnych Gminy Miasto Leżajsk”
Dodano: 2024-01-12