Wojewódzki Szpital Zespolony ogłasza przetarg
- Adres: 62-504 Konin, ul. Szpitalna 45
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 063 2404133 , fax. 063 2404134
- Data zamieszczenia: 2014-01-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Zespolony
ul. Szpitalna 45 45
62-504 Konin, woj. wielkopolskie
tel. 063 2404133, fax. 063 2404134
REGON: 00031159100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-konin.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa środków spożywczych: tłuszcze roślinne, przetwory owocowo - warzywne dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie - nr postępowania WSZ-NZ-5/2014 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa środków spożywczych: tłuszcze roślinne, przetwory owocowo - warzywne w następującym asortymencie i ilościach: Pakiet 1 Dostawy ( 2 x w tygodniu) w dni robocze: L.p., Asortyment (gramatura,opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Margaryna miękka (500 g), kg, 380, 4 560. 2.Margaryna kostka (250 g), kg, 100, 1 200. 3. Olej do obróbki termicznej (1 l), l, 120, 1 440. 4.Olej do sałatek (1 l), l, 50, 600. Pakiet 2 Dostawy ( 2 x w tygodniu) w dni robocze: L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Dżem słoje (280 g), szt., 300, 3 600. 2.Dżem porcja (25 g), szt., 3 000, 36 000. 3. Koncentrat pomidorowy (900 g) 30%, szt., 90, 1 080. 4.Syrop owocowy (500 g), szt., 250, 3 000. 5. Groszek zielony konserwowy (400 g), szt., 50, 600. 6.Fasolka konserwowa (500 g), szt., 25, 300. 2.Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą: a)nazwę i adres producenta, b)nazwę środka spożywczego, c)skład i wartość odżywczą oraz energetyczną w 100 g produktu, d)termin przydatności do spożycia - napis ,, należy spożyć do .., e)określać warunki przechowywania, f) numer partii - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 154000002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie zastosowano
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-konin.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sypki tłuszcz roślinny na bazie oleju palmowego z dodatkiem lecytyny dla trzody chlewnej Bergafat HTL 306 lub równoważny
Dodano: 2016-03-04 - Sypki tłuszcz roślinny na bazie oleju palmowego z dodatkiem lecytyny dla trzody chlewnej Bergafat HTL-306 lub równoważny
Dodano: 2016-02-22 - Dostawy margaryny i oleju roślinnego oraz produktów przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych
Dodano: 2016-02-09 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2015-12-04 - Dostawa środków spożywczych: tłuszczy roślinnych, przetworów owocowo-warzywnych, makaronów, ryżu i przypraw dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie
Dodano: 2015-11-24 - Sypki tłuszcz roślinny na bazie oleju palmowego z dodatkiem lecytyny dla trzody chlewnej BERGAFAT HTL 306 lub równoważny
Dodano: 2015-10-06 - Dostawa żywności dla Szpitala Wojewódzkiego w Poznaniu
Dodano: 2015-09-28 - Sypki tłuszcz roślinny na bazie oleju palmowego z dodatkiem lecytyny dla trzody chlewnej BERGAFAT HTL 306 lub równoważny
Dodano: 2015-05-29 - Dostawy margaryny i oleju roślinnego oraz produktów przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych
Dodano: 2015-02-23 - Sypki tłuszcz roślinny na bazie oleju palmowego z dodatkiem lecytyny dla trzody chlewnej BERGAFAT HTL 306 lub równoważny
Dodano: 2014-11-07