Przetargi.pl
Dostawa środków spożywczych: tłuszcze roślinne, przetwory owocowo - warzywne dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie - nr postępowania WSZ-NZ-5/2014

Wojewódzki Szpital Zespolony ogłasza przetarg

  • Adres: 62-504 Konin, ul. Szpitalna 45
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 063 2404133 , fax. 063 2404134
  • Data zamieszczenia: 2014-01-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Zespolony
    ul. Szpitalna 45 45
    62-504 Konin, woj. wielkopolskie
    tel. 063 2404133, fax. 063 2404134
    REGON: 00031159100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-konin.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa środków spożywczych: tłuszcze roślinne, przetwory owocowo - warzywne dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie - nr postępowania WSZ-NZ-5/2014
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa środków spożywczych: tłuszcze roślinne, przetwory owocowo - warzywne w następującym asortymencie i ilościach: Pakiet 1 Dostawy ( 2 x w tygodniu) w dni robocze: L.p., Asortyment (gramatura,opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Margaryna miękka (500 g), kg, 380, 4 560. 2.Margaryna kostka (250 g), kg, 100, 1 200. 3. Olej do obróbki termicznej (1 l), l, 120, 1 440. 4.Olej do sałatek (1 l), l, 50, 600. Pakiet 2 Dostawy ( 2 x w tygodniu) w dni robocze: L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Dżem słoje (280 g), szt., 300, 3 600. 2.Dżem porcja (25 g), szt., 3 000, 36 000. 3. Koncentrat pomidorowy (900 g) 30%, szt., 90, 1 080. 4.Syrop owocowy (500 g), szt., 250, 3 000. 5. Groszek zielony konserwowy (400 g), szt., 50, 600. 6.Fasolka konserwowa (500 g), szt., 25, 300. 2.Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą: a)nazwę i adres producenta, b)nazwę środka spożywczego, c)skład i wartość odżywczą oraz energetyczną w 100 g produktu, d)termin przydatności do spożycia - napis ,, należy spożyć do .., e)określać warunki przechowywania, f) numer partii
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 154000002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie zastosowano

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-konin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach