Szpital Wojewódzki w Poznaniu ogłasza przetarg
- Adres: 60-479 Poznań, ul. Juraszów 7/19
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 61 8212 359, 61 8212 267 , fax. 61 8212 359, 61 8233 451
- Data zamieszczenia: 2015-09-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Wojewódzki w Poznaniu
ul. Juraszów 7/19 7/19
60-479 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 61 8212 359, 61 8212 267, fax. 61 8212 359, 61 8233 451
REGON: 00029220900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.lutycka.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności dla Szpitala Wojewódzkiego w Poznaniu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności dla Szpitala Wojewódzkiego w Poznaniu. Przedmiot zamówienia został podzielony na 3 pakiety. Przedmiotem pakietu nr 1 jest dostawa jaj. Przedmiotem pakietu nr 2 jest dostawa przetworów. Przedmiotem pakietu nr 3 jest dostawa tłuszczy. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zamieszczony w załączniku nr 5 do Specyfikacji - formularzu cenowym. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 154000002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: W postępowaniu nie jest przewidziane składanie wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lutycka.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sypki tłuszcz roślinny na bazie oleju palmowego z dodatkiem lecytyny dla trzody chlewnej Bergafat HTL 306 lub równoważny
Dodano: 2016-03-04 - Sypki tłuszcz roślinny na bazie oleju palmowego z dodatkiem lecytyny dla trzody chlewnej Bergafat HTL-306 lub równoważny
Dodano: 2016-02-22 - Dostawy margaryny i oleju roślinnego oraz produktów przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych
Dodano: 2016-02-09 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2015-12-04 - Dostawa środków spożywczych: tłuszczy roślinnych, przetworów owocowo-warzywnych, makaronów, ryżu i przypraw dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie
Dodano: 2015-11-24 - Sypki tłuszcz roślinny na bazie oleju palmowego z dodatkiem lecytyny dla trzody chlewnej BERGAFAT HTL 306 lub równoważny
Dodano: 2015-10-06 - Sypki tłuszcz roślinny na bazie oleju palmowego z dodatkiem lecytyny dla trzody chlewnej BERGAFAT HTL 306 lub równoważny
Dodano: 2015-05-29 - Dostawy margaryny i oleju roślinnego oraz produktów przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych
Dodano: 2015-02-23 - Sypki tłuszcz roślinny na bazie oleju palmowego z dodatkiem lecytyny dla trzody chlewnej BERGAFAT HTL 306 lub równoważny
Dodano: 2014-11-07 - Sypki tłuszcz roślinny na bazie oleju palmowego z dodatkiem lecytyny dla trzody chlewnej
Dodano: 2014-07-02