Przetargi.pl
DOSTAWA ŚRODKÓW SPOŻYWCZYCH: RYB; PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH CHŁODZONYCH; OLEJU I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH; JAJ; SOKÓW OWOCOWYCH 100% NATURALNYCH; ZUP, SOSÓW, PRZYPRAW PRZETWORZONYCH; KAWY I HERBATY ORAZ NAPOI BEZALKOHOLOWYCH DLA KPW ŚWINOUJŚCIE

Komenda Portu Wojennego ogłasza przetarg

  • Adres: 72-600 Świnoujście, ul. Steyera
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 261-242581 , fax. 261-242309
  • Data zamieszczenia: 2020-11-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Komenda Portu Wojennego
    ul. Steyera 28
    72-600 Świnoujście, woj. zachodniopomorskie
    tel. 261-242581, fax. 261-242309
    REGON: 81114359400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://kpwswinoujscie.wp.mil.pl (na stronie znajduje sie przekierowanie na platformę zakupową na której zamieszczane są postępowania)
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: OBRONA NARODOWA

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA ŚRODKÓW SPOŻYWCZYCH: RYB; PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH CHŁODZONYCH; OLEJU I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH; JAJ; SOKÓW OWOCOWYCH 100% NATURALNYCH; ZUP, SOSÓW, PRZYPRAW PRZETWORZONYCH; KAWY I HERBATY ORAZ NAPOI BEZALKOHOLOWYCH DLA KPW ŚWINOUJŚCIE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Asortyment i ilości poszczególnych towarów zawiera formularz cenowy stanowiący odpowiednio załącznik nr 2 do SIWZ dla części nr 1, załącznik nr 3 do SIWZ dla części nr 2, załącznik nr 4 do SIWZ dla części nr 3, załącznik nr 5 do SIWZ dla części nr 4, załącznik nr 6 do SIWZ dla części 5, załącznik nr 7 dla części 6, załącznik nr 8 dla części 7 i załącznik nr 9 dla części 8.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1)w celu potwierdzenia posiadania kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej: a)obowiązującej decyzji administracyjnej właściwego powiatowego lekarza weterynarii w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania albo przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, zgodnie z art. 20 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2019 r. poz. 824 ze zm.) lub obowiązującej decyzji administracyjnej właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania, przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia nie zwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 62 ust.1 pkt 2 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2019, poz. 1252 ze zm.), lub zaświadczenia o wpisie do rejestru zakładów zgodne z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007 r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2019 r. poz. 1251). KONSORCJUM – w/w dokument składa każdy z członków.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Pozostałe dokumenty składające się na ofertę: a)wypełniony Formularz ofertowy o treści zgodnej ze wzorem określonym wg załącznika nr 1 do SIWZ, b)wypełniony Formularz cenowy o treści zgodnej ze wzorem określonym wg załączników nr 2 - 9 do SIWZ, c)pełnomocnictwo (jeżeli takie występuje).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach