Przetargi.pl
Dostawa środków spożywczych dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie

Wojewódzki Szpital Zespolony ogłasza przetarg

  • Adres: 62-504 Konin, ul. Szpitalna 45
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 063 2404133 , fax. 063 2404134
  • Data zamieszczenia: 2013-02-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Zespolony
    ul. Szpitalna 45 45
    62-504 Konin, woj. wielkopolskie
    tel. 063 2404133, fax. 063 2404134
    REGON: 00031159100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-konin.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa środków spożywczych dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa środków spożywczych w następującym asortymencie i ilościach: Pakiet 1 Dostawy 2 x w tygodniu w dni robocze Lp., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn. , Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1. Margaryna miękka 500g, Kg, 430, 5 160, 2. Margaryna kostka 250g, Kg, 130, 1 560, 3. Olej do obróbki termicznej 1L , L, 160, 1 920, 4. Olej do sałatek 1L, L, 50, 600. Pakiet 2 Dostawy 2 x w tygodniu w dni robocze: Lp. Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. , Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1. Dżem słoje ( 280 g), Szt., 300, 3 600, 2. Dżem porcja ( 25 g), Szt., 3 500 ,42 000, 3. Koncentrat pomidorowy (900 g) 30% , Szt., 35, 420, 4. Syrop owocowy ( 500 g), Szt., 150, 1 800, 5. Groszek zielony konserwowy ( 400 g), Szt., 50, 600, 6. Fasolka konserwowa, Szt., 25, 300. 2. Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą: - nazwę i adres producenta, - nazwę środka spożywczego, - wartość i wartość energetyczną w 100 g produktu, - termin przydatności do spożycia , - określenie warunków przechowywania, - numer partii.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie zastosowano

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-konin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach