Przetargi.pl
Dostawa środków spożywczych dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie

Wojewódzki Szpital Zespolony ogłasza przetarg

  • Adres: 62-504 Konin, ul. Szpitalna 45
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 063 2404133 , fax. 063 2404134
  • Data zamieszczenia: 2012-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Zespolony
    ul. Szpitalna 45 45
    62-504 Konin, woj. wielkopolskie
    tel. 063 2404133, fax. 063 2404134
    REGON: 00031159100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-konin.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa środków spożywczych dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa środków spożywczych w następującym asortymencie i ilościach: Pakiet 1 Dostawy średnio (2 x w tygodniu) w dni robocze: L.p.Asortyment (gramatura, opakowanie),Jedn.,Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1. Herbata granulowana (op. 500 g), kg, 50, 600. 2. Soda oczyszczona (op.1000 g) , kg, 3, 36. 3. Herbata ekspresowa (op. 130 g), kg, 2, 24. 4. Ocet spirytusowy 10% (1 l), l, 10, 120. 5. Makaron spaghetti (op. 500 g), kg, 25, 300. 6. Makaron nitka (op. 1000 g), kg, 110, 1320. 7. Makaron gruby (op. 1000 g) kg, 70, 840. 8. Ryż ( op. 1000g), kg, 240, 2880. Pakiet 2 Dostawy średnio (1 x w tygodniu) w dni robocze: L.p.Asortyment (gramatura, opakowanie),Jedn. ,Ilość jedn.w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1. Pieprz czarny naturalny (op. 500 g), kg, 3, 36. 2. Jarzynka drobna (op. 1000 g), kg, 80, 960. 3. Kwasek cytrynowy (op. 100 g), kg , 14, 168. 4. Majeranek (op. 50 g), kg , 2,80, 33,60. 5. Liść laurowy (op. 30 g) , kg, 0,20, 2,40. 6. Papryka mielona (op. 50 g), kg, 1,40, 16,80. 7. Susz kopru (op. 30 g) , kg, 1,50, 18. 8. Susz pietruszki (op. 30 g), kg, 1,50, 18. 9. Majonez (op. 400 g) , kg, 5, 60. 10. Musztarda (op. 200 g), kg, 8,50, 102. Pakiet 3 Dostawy średnio (3 x w miesiącu) w dni robocze: L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie) ,Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c: 1. Cukier (op. 1000g), kg, 530, 6360. 2. Miód naturalny porcja (25 g) , szt. ,350, 4200. 3. Sól jodowana(op. 1000 g), kg , 140, 1680. 4. Kawa naturalna mielona (500 g), kg, 8, 96. Pakiet 4 Dostawy średnio (1 raz w tygodniu) w dni robocze: L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c: 1. Glukoza spożywcza (op.400 g), kg, 11,40, 136,80. 2. Przyprawa do zup (1 l) l., 30, 360. 3. Kleik ryżowy (op. 170 g - 200 g), kg, 7, 84. 4. Mąka ziemniaczana(op. 1000g), kg, 30, 360. 5. Kawa zbożowa rozpuszczalna(op. 150 g lub 200 g), kg, 33, 396. Pakiet 5 Dostawy średnio (1 x w miesiącu) w dni robocze: L.p.Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn. , Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn.w 12 m-c: 1. Kotlet sojowy - proszek: teksturat matriks (op. min. 12 kg), kg,12,70 ,152,40. 2. Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą: - nazwę i adres producenta - nazwę środka spożywczego - wartość i wartość energetyczną w 100 g produktu - termin przydatności do spożycia - określenie warunków przechowywania - numer partii.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie zastosowano

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-konin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach