Wojewódzki Szpital Zespolony ogłasza przetarg
- Adres: 62-504 Konin, ul. Szpitalna 45
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 063 2404133 , fax. 063 2404134
- Data zamieszczenia: 2012-11-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Zespolony
ul. Szpitalna 45 45
62-504 Konin, woj. wielkopolskie
tel. 063 2404133, fax. 063 2404134
REGON: 00031159100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-konin.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa środków spożywczych dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa środków spożywczych w następującym asortymencie i ilościach: Pakiet 1 Dostawy średnio (2 x w tygodniu) w dni robocze: L.p.Asortyment (gramatura, opakowanie),Jedn.,Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1. Herbata granulowana (op. 500 g), kg, 50, 600. 2. Soda oczyszczona (op.1000 g) , kg, 3, 36. 3. Herbata ekspresowa (op. 130 g), kg, 2, 24. 4. Ocet spirytusowy 10% (1 l), l, 10, 120. 5. Makaron spaghetti (op. 500 g), kg, 25, 300. 6. Makaron nitka (op. 1000 g), kg, 110, 1320. 7. Makaron gruby (op. 1000 g) kg, 70, 840. 8. Ryż ( op. 1000g), kg, 240, 2880. Pakiet 2 Dostawy średnio (1 x w tygodniu) w dni robocze: L.p.Asortyment (gramatura, opakowanie),Jedn. ,Ilość jedn.w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1. Pieprz czarny naturalny (op. 500 g), kg, 3, 36. 2. Jarzynka drobna (op. 1000 g), kg, 80, 960. 3. Kwasek cytrynowy (op. 100 g), kg , 14, 168. 4. Majeranek (op. 50 g), kg , 2,80, 33,60. 5. Liść laurowy (op. 30 g) , kg, 0,20, 2,40. 6. Papryka mielona (op. 50 g), kg, 1,40, 16,80. 7. Susz kopru (op. 30 g) , kg, 1,50, 18. 8. Susz pietruszki (op. 30 g), kg, 1,50, 18. 9. Majonez (op. 400 g) , kg, 5, 60. 10. Musztarda (op. 200 g), kg, 8,50, 102. Pakiet 3 Dostawy średnio (3 x w miesiącu) w dni robocze: L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie) ,Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c: 1. Cukier (op. 1000g), kg, 530, 6360. 2. Miód naturalny porcja (25 g) , szt. ,350, 4200. 3. Sól jodowana(op. 1000 g), kg , 140, 1680. 4. Kawa naturalna mielona (500 g), kg, 8, 96. Pakiet 4 Dostawy średnio (1 raz w tygodniu) w dni robocze: L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c: 1. Glukoza spożywcza (op.400 g), kg, 11,40, 136,80. 2. Przyprawa do zup (1 l) l., 30, 360. 3. Kleik ryżowy (op. 170 g - 200 g), kg, 7, 84. 4. Mąka ziemniaczana(op. 1000g), kg, 30, 360. 5. Kawa zbożowa rozpuszczalna(op. 150 g lub 200 g), kg, 33, 396. Pakiet 5 Dostawy średnio (1 x w miesiącu) w dni robocze: L.p.Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn. , Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn.w 12 m-c: 1. Kotlet sojowy - proszek: teksturat matriks (op. min. 12 kg), kg,12,70 ,152,40. 2. Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą: - nazwę i adres producenta - nazwę środka spożywczego - wartość i wartość energetyczną w 100 g produktu - termin przydatności do spożycia - określenie warunków przechowywania - numer partii. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie zastosowano
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-konin.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa towarów ogólnospożywczych
Dodano: 2016-07-14 - Dostawa artykułów spożywczych delikatesowych
Dodano: 2016-06-15 - Dostawy artykułów spozywczych do Zakładu Karnego we Wronkach
Dodano: 2016-06-14 - Zakup i dostawa towarów ogólnospożywczych
Dodano: 2016-06-08 - Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 01 września 2016r. do 30 czerwca 2017r.
Dodano: 2016-06-06 - sukcesywne dostawy produktów żywnościowych
Dodano: 2016-04-20 - Dostawy pieczywa, cukru, przypraw oraz innych produktów spożywczych
Dodano: 2016-04-06 - Dostawy makaronu
Dodano: 2016-04-05 - Dostawa wafli w polewie czekoladowej
Dodano: 2016-03-31 - Dostawa artykułów żywnościowych: przetwory warzywno - owocowe, miód wielokwiatowy, nabiał, tłuszcze roślinne
Dodano: 2016-02-25