Urząd m. st. Warszawy dla Dzielnicy Praga Południe ogłasza przetarg
- Adres: 03-841 Warszawa, ul. Grochowska 274
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 33 80 717 , fax. 22 33 80 767
- Data zamieszczenia: 2012-06-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Urząd m. st. Warszawy dla Dzielnicy Praga Południe
ul. Grochowska 274 274
03-841 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 33 80 717, fax. 22 33 80 767
REGON: 01525966300075 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pragapld.waw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa sprzętu gastronomicznego oraz dydaktycznego na potrzeby projektu Profesjonalista rynku gastronomicznego realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki w Zespole Szkół Gastronomiczno - Hotelarskich przy ul. Majdańskiej 30/36 w Warszawie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego oraz dydaktycznego na potrzeby projektu Profesjonalista rynku gastronomicznego realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki w Zespole Szkół Gastronomiczno - Hotelarskich przy ul. Majdańskiej 30/36 w Warszawie. Przedmiot zamówienia obejmuje sprzedaż i dostarczenie sprzętu gastronomicznego szczegółowo opisanego w załączniku nr 2 do SIWZ. 2. Szczegóły realizacji przedmiotu zamówienia określone zostały we wzorze umowy, stanowiącym załącznik nr 6 do SIWZ. 3. Zamawiający zastrzega, że wszystkie wskazane z nazwy materiały (wyroby) w formularzu cenowym należy rozumieć, jako określenie wymaganych parametrów technicznych lub standardów jakościowych. Oznacza to, że w przypadku wskazanych z nazwy materiałów i wyrobów Zamawiający dopuszcza zastosowanie równoważnych materiałów (wyrobów), nie gorszej jakości niż opisane w formularzu cenowym. Ciężar udowodnienia, że materiał (wyrób) jest równoważny w stosunku do wymogu określonego przez Zamawiającego spoczywa na składającym ofertę. W takim wypadku Wykonawca musi przedłożyć w ofercie odpowiednie dokumenty opisujące parametry techniczne, wymagane prawem certyfikaty i inne dokumenty dopuszczające dane materiały (wyroby) do użytkowania, oraz pozwalające jednoznacznie stwierdzić, że są one rzeczywiście równoważne. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392200000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://zamowienia.pragapld.waw.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Kompleksowe zaopatrzenie Polskiej Stacji Antarktycznej im. H. Arctowskiego w sezonie 2016- 2017 w materiały gospodarcze i BHP wraz z usługami dodatkowymi
Dodano: 2016-07-26 - Dostawa sprzętu kuchennego do DW WAM Oddział WDW Unieście
Dodano: 2016-05-12 - Zakup i sukcesywną dostawa sprzętu do sprzątania, pojemników na odpady med., środków czystości, art. biurowych, baterii dla Szpitala Klinicznego Dzieciątka Jezus w Warszawie.
Dodano: 2016-04-13 - Dostawy gastronomicznych artykułów jednorazowego użytku dla DW WAM Sp. z o. o. Oddział WDW w RYNI
Dodano: 2016-04-05 - Dostawa pierwszego wyposażenia modernizowanych kuchenek oddziałowych budynku A Szpitala Praskiego, w ramach zadania inwestycyjnego: Modernizacja i rozbudowa Szpitala Praskiego.
Dodano: 2016-03-23 - Dostawa wózków transportowych do potraw i naczyń dla kuchni w SPSK im. prof. A. Grucy CMKP w Otwocku
Dodano: 2016-01-28 - Dostawa różnego wyposażenia do laboratoriów w budynku Zakładu Medycyny Sądowej Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, w podziale na pakiety; znak sprawy: AEZ/S-070/2015
Dodano: 2015-05-28 - DOSTAWA SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO ORAZ JEDNORAZOWYCH ARTYKUŁÓW CATERINGOWYCH
Dodano: 2015-04-14 - Dostawy worków foliowych na odpady
Dodano: 2015-01-16 - DOSTAWA NACZYŃ JEDNORAZOWYCH
Dodano: 2014-12-19