3 Regionalna Baza Logistyczna ogłasza przetarg
- Adres: 30-901 Kraków, ul. Montelupich
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 261 137 554 , fax. 261 137 553
- Data zamieszczenia: 2019-06-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 3 Regionalna Baza Logistyczna
ul. Montelupich 3
30-901 Kraków, woj. małopolskie
tel. 261 137 554, fax. 261 137 553
REGON: 12139041500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.3rblog.wp.mil.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa sprzętu gastronomicznego oraz chłodniczego dla Sekcji Żywnościowej Wydziału Materiałowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego oraz chłodniczego dla Sekcji Żywnościowej Wydziału Materiałowego. Przedmiot zamówienia został podzielony na 3 części. Zamawiający przewiduje skorzystanie z prawa opcji. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39711100-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1. Każdy Wykonawca przystępujący do przetargu obowiązany jest wnieść wadium przed upływem terminu składania ofert tj. do dnia 17.06.2019 do godziny 10:00:00 w wysokości: Zadanie nr 1 - 3 292,00zł Zadanie nr 2 - 1 707,00zł Zadanie nr 3 - 2 195,00zł Szczegółowe informacje w zakresie wniesienia wadium zamieszczono w rozdziale VII SIWZ.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Szczegółowy opis w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sprzęt do przechowywania produktów leczniczych diagnostycznych i monitorujący
Dodano: 2023-12-27 - Zakup środków trwałych – chłodziarka, cieplarka, wagomieszarki, zgrzewarki
Dodano: 2023-05-24 - dostawę sprzętu AGD do domów studenckich Miasteczka Studenckiego AGH w Krakowie wraz z wniesieniem do wskazanych pomieszczeń w domach studenckich i instalacją oraz usunięciem opakowań z terenu Miasteczka Studenckiego AGH - KC-zp.272-746/19
Dodano: 2019-11-07 - Dostawa wyposażenia pomieszczeń w ramach realizacji projektu „ Przebudowa i rozbudowa istniejącego budynku mieszkalnego w Dzianiszu na cele społeczne i kulturalne (ośrodek zdrowia, przedszkole, ośrodek kultury, biblioteka publiczna)”. - urządzenia kuchenne.
Dodano: 2019-04-11 - DOSTARCZANIE SPRZĘTU AGD (LODÓWEK, KUCHENEK MIKROFALOWYCH, PŁYT GRZEWCZYCH) DO SZPITALA SPECJALISTYCZNEGO IM. LUDWIKA RYDYGIERA W KRAKOWIE SP. Z O.O.
Dodano: 2019-03-29 - Zakup i dostawa sprzętu medycznego dla Oddziałów i Pracowni Szpitala
Dodano: 2019-03-21 - DOSTARCZANIE LODÓWEK, KUCHENEK MIKROFALOWYCH ORAZ PŁYT GRZEWCZYCH
Dodano: 2018-05-23 - Sprzęt chłodniczy
Dodano: 2017-03-10