Przetargi.pl
Dostawa ryb przetworzonych, konserwowanych i mrożonych na rzecz kantyn w Czerwonym Borze, Przytułach Starych k. Ostrołęki, Ostrołęce i kuchni w Czerwonym Borze

Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
  • Data zamieszczenia: 2011-01-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
    Czerwony Bór 23 23
    18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
    tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
    REGON: 20041123400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa ryb przetworzonych, konserwowanych i mrożonych na rzecz kantyn w Czerwonym Borze, Przytułach Starych k. Ostrołęki, Ostrołęce i kuchni w Czerwonym Borze
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia Dostawa ryb przetworzonych, konserwowanych i mrożonych na rzecz kantyn w Czerwonym Borze, Przytułach Starych k. Ostrołęki, Ostrołęce i kuchni w Czerwonym Borze , według wyszczególnienia zawartego w pkt 2. 2. Wyszczególnienie przedmiotu dostawy : L.p. Asortyment Jm. Ilość 1 Makrela wędzona kg 500 2 Łosoś wędzony 100g kg 20 3 Śledź marynowany wiadro 4kg kg 500 Marinus Matias filety śledziowe w oleju 225g - tacka kg 40 4 Śledź solony wiadro 4 kg kg 140 5 Sałatka śledziowa 150g( opakowanie plastik) kg 500 6 Koreczki śledziowe 250g kg 220 7 Filety śledziowe w sosie śmietanowym 300g kg 240 8 Rolmopsy 400g kg 20 9 Sałatka śledziowa 400g(opakowanie plastik) kg 100 10 Kotlety rybne ( mrożone) kg 1 200 11 Kostka rybna panierowana ( mrożona) kg 60 12 Filet mintaj bez skóry ( mrożony) kg 120 13 Sałatka rybna 160g (z otwieraczem) kg 40 14 Tuńczyk w oleju duże kawałki kg 70 15 Tuńczyk w sosie własnym duże kawałki kg 15 16 Tuńczyk w oleju rozdrobniony kg 60 17 Tuńczyk w sosie własnym rozdrobniony kg 40 18 Filet panga bez skóry ( mrożony) kg 540 19 Paprykarz szczeciński 330g (z otwieraczem) kg 1 800 20 Paprykarz szczeciński 135g (alupak) kg 20 21 Farsz z ryb białych (mrożony) kg 500 22 Sałatka z makreli 130g(alupak) kg 120 3. Warunki jakie musi spełnić przedmiot dostawy i warunki dostawy: 1) przedmiot dostawy musi spełniac wymogi określone przez Zamawiającego dla każdego rodzaju asortymentu, i spełniać wymogi określone przepisami odrębnymi, 2) konserwy muszą byc zapakowane w opakowania aluminiowe typu alupak, 3) na każdej konserwie/ opakowaniu musi być widoczna data przydatności do spożycia, 4) dostarczany asortyment musi być pozbawiony uszkodzeń o charakterze fizycznym i biochemicznym obniżających jego wartość, 5) produkty mrożone powinny być dostarczone w stanie nierozmrożonym, 6) ilość glazury na rybach mrożonych nie może przekroczyć 5% wagi ryby, Zamawiający zastrzega sobie prawo do nieprzyjecia towaru w przypadku, gdy glazura na dostarczonym towarze przekraczać będzie dopuszczalne normy, 7) dostawa będzie zrealizowana w godzinach od 7.30 do 13.30, w ciagu dwóch dni roboczych od momentu otrzymania przez Wykonawcę zamówienia jednostkowego, 8) Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia własnym transportem, na własny koszt do nastepujących punktów odbioru: a) Kantyna w Czerwonym Borze, Czerwony Bór 2, 18-400 Łomża, b) Kantyna w Ostrołęce, Areszt Śledczy w Ostrołęce ul. Traugutta 19, 07-410 Ostrołęka c) Kantyna w Przytułach Starych, Przytuły Stare 13A, 07-411 Rzekuń koło Ostrołęki d) Kuchnia w Czerwonym Borze, Czerwony Bór 2, 18-400 Łomża, e) Bar w Czerwonym Borze, Czerwony Bór 23, 18-400 Łomża. 9) Wykonawca dokona wyładunku dostarczonego asortymentu w miejscu lub miejscach składowania wskazanym przez Zamawiającego: 10) W przypadku zamawiania przez Zamawiającego większych partii towaru stanowiącego przedmiot zamówienia, Zamawiający ma prawo do określenia minimalnego terminu przydatności do spożycia. 11) Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w opakowaniach zbiorczych zapewniajacych odpowiednie zabezpieczenie dostarczanego asortymentu. 12) Dostawca zabezpieczy przedmiot zamówienia przed niekorzystnym oddziaływaniem warunków atmosferycznych na dostarczany towar w trakcie transportu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach