Przetargi.pl
Dostawa RYB PRZETWORZONYCH I KONSERWOWANYCH do kantyny prowadzonej przez Zamawiającego w Zakładzie Karnym Opolu Lubelskim, 24-300 Opole Lubelskie, Owocowa 7.

Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
  • Data zamieszczenia: 2013-06-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
    Czerwony Bór 23 23
    18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
    tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
    REGON: 20041123400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa RYB PRZETWORZONYCH I KONSERWOWANYCH do kantyny prowadzonej przez Zamawiającego w Zakładzie Karnym Opolu Lubelskim, 24-300 Opole Lubelskie, Owocowa 7.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Asortyment Jm. Ilość 1. Łosoś wędzony 100 g szt. 20 2. Makrela wędzona kg. 50 3. Sałatka śledziowa 150g( opakowanie plastik) szt. 100 4. Koreczki śledziowe 250g szt. 100 5. Śledź marynowany kg. 30 6. MARINUS MATJAS FILETY ŚLEDZIOWE W OLEJU lub równoważne 225G -tacka szt. 50 7. Filety śledziowe w sosie musztardowym300g szt. 100 8. Filety śledziowe w sosie śmietanowym 300g szt. 100 9. Sałatka śledziowa 400g(opakowanie plastik) szt. 100 10. Paprykarz szczeciński 130g (alupak) szt. 100 11. Tuńczyk Kier w sosie własnym duże kawałki 170g lub równoważne szt. 800 12. Tuńczyk Kier kawałki w oleju z otwieraczem 170 g lub równoważne szt. 800 13. Tuńczyk Kier w oleju rozdrobniony z otwieraczem lub równoważne szt. 1 000 14. Tuńczyk Kier w sosie własnym rozdrobniony z otwieraczem lub równoważne szt. 1 000 15. Tuńczyk Kier duże kawałki w sosie słodko-kwaśnym z otwieraczem 185g lub równoważne szt. 400 16. Tuńczyk Kier duże kawałki w sosie pomidorowym z otwieraczem 185 g szt. 400 17. Tuńczyk Kier w sosie z zielonego Curry z otwieraczem 185 g lub równoważne szt. 400 18. Tuńczyk Kier w majonezie z Curry z otwieraczem 185 g lub równoważne szt. 400 19. Tuńczyk Kier w japońskim sosie TERIYKI z otwieraczem 170 g lub równoważne szt. 400 20. Tuńczyk Kier w sałatce meksykańskiej 185 g lub równoważne szt. 400 21. Szprot w sosie pomidorowym z otwieraczem 170 g szt. 100 22. Szprot w oleju z otwieraczem 170 g szt. 100 23. Filety z makreli w oleju z otwieraczem 170 g szt. 100 24. Filety z makreli w sosie pomidorowym z otwieraczem 170 g szt. 100 25. Filety śledziowe w sosie pomidorowym z otwieraczem 170 g szt. 100 26. Filety śledziowe w oleju z otwieraczem 170 g szt. 100 27. Filet mintaj bez skóry (mrożony) kg. 60 28. Filet panga bez skóry (mrożony) kg. 60 16. Sałatka z makreli 130g(alupak) szt. 100
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach