Przetargi.pl
Dostawa RYB MROŻONYCH , KONSERWOWANYCH I KONSERWOWYCH do kuchni, baru i kantyn w Czerwonym Borze oraz kantyn w ZK. w Przytułach Starych i Grądach Woniecko prowadzonych przez Zamawiającego.

Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
  • Data zamieszczenia: 2011-08-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
    Czerwony Bór 23 23
    18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
    tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
    REGON: 20041123400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa RYB MROŻONYCH , KONSERWOWANYCH I KONSERWOWYCH do kuchni, baru i kantyn w Czerwonym Borze oraz kantyn w ZK. w Przytułach Starych i Grądach Woniecko prowadzonych przez Zamawiającego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Asortyment Jm. Ilość 1. Makrela wędzona kg 500 2. Łosoś wędzony 100g kg 30 3. Śledź marynowany wiadro 4kg kg 500 4. Marinus Matias filety śledziowe w oleju 225g - tacka kg 80 5. Śledź solony wiadro 4 kg kg 200 6. Sałatka śledziowa 150g( opakowanie plastik) kg 500 7. Koreczki śledziowe 250g kg 100 8. Filety śledziowe w sosie śmietanowym 300g kg 150 9. Rolmopsy 400g kg 25 10. Sałatka śledziowa 400g(opakowanie plastik) kg 50 11. Kotlety rybne ( mrożone) kg 1 000 12. Kostka rybna panierowana ( mrożona) kg 60 13. Filet mintaj b/sk ( mrożony) kg 50 14. Sałatka rybna 160g (z otwieraczem) kg 150 15. Tuńczyk w oleju duże kawałki kg 800 16. Tuńczyk w sosie własnym duże kawałki kg 800 17. Tuńczyk w oleju rozdrobniony kg 1 000 18. Tuńczyk w sosie własnym rozdrobniony kg 1 000 19. Filet panga b/sk ( mrożony) kg 550 20. Paprykarz szczeciński 341g (z otwieraczem) kg 2 800 21. Paprykarz szczeciński 130g (alupak) kg 200 22. Farsz z ryb białych (mrożony) kg 700 23. Sałatka z makreli 130g(alupak) kg 200
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach