Przetargi.pl
Dostawa RYB KONSERWOWYCH I PRZETWORZONYCH do kantyny w Zakładzie Karnym we Włodawie.

Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
  • Data zamieszczenia: 2012-11-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
    Czerwony Bór 23 23
    18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
    tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
    REGON: 20041123400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa RYB KONSERWOWYCH I PRZETWORZONYCH do kantyny w Zakładzie Karnym we Włodawie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Asortyment Jm. Ilość 1. Makrela wędzona kg. 30 2. Śledź marynowany wiadro 4kg kg. 20 3. Śledź solony wiadro 4kg kg. 20 4. Martinus Matias filety śledziowe w oleju 225g - tacka szt. 50 5. Sałatka śledziowa 150g(opakowanie plastik) szt. 100 6. Koreczki śledziowe 250g szt. 100 7. Filety sledziowe w sosie śmietanowym 300g szt. 100 8. Rolmopsy 400g szt. 100 9. Sałatka śledziowa 400g (opakowanie plastik) szt. 100 10. Kostka rybna panierowana (mrożona) kg. 50 11. Filet mintaj b/sk (mrożony) kg. 50 12. Sałatka rybna 160g (z otwieraczem) szt. 50 13. Filet panga b/sk(mrożony) kg. 50 14. Paprykarz szczeciński 341g szt. 200 15. Paprykarz szczeciński 135g(alupak) szt. 200 16. Sałatka z makreli 130g(alupak) szt. 200 17. Tuńczyk Kier w oleju rozdrobniony z otwieraczem szt. 500 18. Tuńczyk kier w sosie własnym rozdrobniony z otwieraczem szt. 500 19. Tuńczyk Kier duże kawałki w sosie słodko-kwasnym 185g szt. 500 20. Tuńczyk Kier duże kawałki w sosie pomidorowym z otwieraczem 185g szt. 500 21. Tuńczyk Kier kawałki w oleju 170g szt. 500 22. Tuńczyk Kier kawałki w zalewie z otwieraczem 170g szt. 500 23. Tuńczyk kier w sosie z zielonego curry z otwieraczem 185g szt. 500 24. Tuńczyk Kier w majonezie z Curry z otwieraczem 185g szt. 500 25. Tuńczyk Kier w sałatce meksykańskiej 185g szt. 500 26. Tuńczyk Kier w japońskim sosie TERIYAKI z otwieraczem 170g szt. 500 27. Szprot w sosie pomidorowym z otwieraczem 170g szt. 300 28. Szprot w oleju z otwieraczem 170g szt. 300 29. Filety z makreli w oleju z otwieraczem 170g szt. 300 30. Filety z makreli w sosie pomidorowym z otwieraczem 170g szt. 300 31. Filety śledziowe w sosie pomidorowym z otwieraczem 170g szt. 300 32. Filety śledziowe w oleju z otwieraczem 170g szt. 300
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach