Przetargi.pl
Dostawa ryb i ich przetworów

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 41400 Mysłowice, ul. Szymanowskiego
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 323 183 400 , fax. 323 183 399
  • Data zamieszczenia: 2017-04-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Szymanowskiego 6
    41400 Mysłowice, woj. śląskie
    tel. 323 183 400, fax. 323 183 399
    REGON: 31986500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa ryb i ich przetworów
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Burgery rybne mrożone w ilości 300kg, waga 1szt, 50-60gram lub 90-110gram pakowane w opakowania do 5kg,, minimalny termin przydatności do spożycia 4 miesięcy od daty dostawy. 2. Paprykarz szczeciński w ilości 700kg, w puszce lub alu – pack, pakowana w opakowania jednostkowe od 0,270kg do 0,330 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 12 miesięcy od daty dostawy. 3. Szprot w sosie pomidorowym (zawartość ryby min.55%) w ilości 600kg, w puszce lub alu – pack, pakowana w opakowania jednostkowe od 0,270kg do 0,330 kg,, minimalny termin przydatności do spożycia 12 miesięcy od daty dostawy. 4. Sałatka z makreli w ilości 600kg,w puszce lub alu – pack, pakowana w opakowania jednostkowe od 0,270kg, do 0,330 kg,, minimalny termin przydatności do spożycia 12 miesięcy od daty dostawy. 5. Filet z makreli w sosie pomidorowym (zawartość fileta z makreli w puszce min. 55%) w ilości 200kg, w puszce lub alu – pack, pakowana w opakowania jednostkowe od 0,270kg do 0,330 kg,, minimalny termin przydatności do spożycia 12 miesięcy od daty dostawy. 6. Filet śledziowy w sosie pomidorowym (zawartość fileta śledziowego w puszce min.55%) w ilości 150 kg. w puszce lub alu – pack,pakowany w opakowania jednostkowe od 0,270kg, do 0,330 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 12 miesięcy od daty dostawy. 7. Filet z dorsza bez skóry, mrożony nie szkliwiony lodem (bez dodatku wody) w ilości 350 kg. minimalny termin przydatności do spożycia 5 miesięcy od daty dostawy. 8. Płaty śledziowe marynowane w ilości 250kg ( płat śledziowy marynowany netto, bez dodatków),pakowany w opakowania jednostkowe do 5kg. minimalny termin przydatności do spożycia 30dni od dnia dostawy 9. Filet z makreli w oleju (zawartość fileta z makreli w puszce min. 55%) w ilości 100kg, w puszce lub alu – pack, pakowana w opakowania jednostkowe od 0,170kg do 0,330 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 12 miesięcy od daty dostawy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15220000-6

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach