Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa ryb do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim

Zakład Karny w Sierakowie Śląskim ogłasza przetarg

  • Adres: 42-793 Sieraków Ślaski, Ul. Cegielniana
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 343538505 , fax. 343538505
  • Data zamieszczenia: 2020-11-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sierakowie Śląskim
    Ul. Cegielniana 13
    42-793 Sieraków Ślaski, woj. śląskie
    tel. 343538505, fax. 343538505
    REGON: 24344379350000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka organizacyjna więziennictwa - Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa ryb do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Ryba mrożona Dorsz tusza w ilości 1 560 kg, dostawy sukcesywne po około 130 kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie od 5 kg do 25 kg. 2. Ryba solona Matjas opakowania wiadra do 15 kg (waga netto wsadu ryby) w ilości 910 kg., dostawy sukcesywne po około 70 kg., termin przydatności nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 3. Burgery rybne mrożone: gotowe kotlety/steki z masy rybnej w panierce z bułki tartej, lekko obsmażone, zamrożone. Gramatura jednego burgera od 60 g do 110 g, w ilości 1 560 kg, dostawy sukcesywne po około 130 kg; termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie od 5 kg do 25 kg. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości danego asortymentu z zastrzeżeniem, że wartość umowy nie zostanie przekroczona.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15220000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający zastrzega sobie możliwość wezwania wykonawcy, którego złożona oferta została wybrana jako oferta najkorzystniejsza do dostarczenia przed podpisaniem umowy lub w trakcie jej trwania do wglądu niżej wymienione dokumenty (które dotyczą danego wykonawcy): a) dokumentu wystawionego dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub certyfikatu wystawionego przez upoważnioną jednostkę certyfikującą stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z ustawą z dnia 25.08.2016r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn.zm) – warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach