Jednostka Wojskowa 4226 ogłasza przetarg
- Adres: 04-470 Warszawa, ul. Marsa 110
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 6815 030 , fax. 22 6815 093
- Data zamieszczenia: 2013-09-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa 4226
ul. Marsa 110 110
04-470 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 6815 030, fax. 22 6815 093
REGON: 14266590400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.2rblog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa-podsektor rządowy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA RYB - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb z podziałem na 2 zadania w ilościach: ZADANIE NR 1: 1. Karp świeży tusza-kg 525 2. Pstrąg filet-kg 290 3. Łosoś filet-kg 400 4. Sandacz filet mrożony-kg 160 5. Dorsz mrożony filet-kg 2 120 6. Morszczuk mrożony filet-kg 80 7. Mintaj mrożony filet-kg 980 8. Śledzie solone matjasy filety-kg 780 9. Pstrąg wędzony patroszony-kg 40 10. Łosoś wędzony filet-kg 340 11. Makrela wędzona tusza-kg 224 12. Śledź marynowany-kg 192 13. Śledź po kaszubsku-kg 326 ZADANIE NR 2: 1. Karp świeży tusza-kg 885 2. Pstrąg filet-kg 230 3. Łosoś filet-kg 80 4. Sandacz filet mrożony-kg 200 5. Dorsz mrożony filet-kg 3 560 6. Morszczuk mrożony filet-kg 1 990 7. Mintaj mrożony filet-kg 720 8. Śledzie solone matjasy filety-kg 802 9. Pstrąg wędzony patroszony-kg 100 10. Łosoś wędzony filet-kg 86 11. Makrela wędzona tusza-kg 760 12. Śledź marynowany-kg 773 13. Śledź po kaszubsku-kg 640 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający żąda wniesienia wadium w łącznej wysokości 6 500,00 PLN (słownie: sześć tysięcy pięćset złotych), w tym na: ZADANIE NR 1-2 500,00 PLN (słownie: dwa tysiące pięćset złotych) ZADANIE NR 2-4 000,00 PLN (słownie: cztery tysiące złotych) Wykonawca składający ofertę na wybrane zadania dokonuje wpłaty wadium w wysokości wyszczególnionej dla poszczególnych zadań (części).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.2rblog.wp.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA RYB ŚWIEŻYCH I PRZETWORZONYCH
Dodano: 2016-03-03 - DOSTAWY RYB wykonywane sukcesywnie w okresie 12 miesięcy
Dodano: 2016-02-29 - Postępowanie na sukcesywne dostawy ryb przetworzonych i konserwowych do obiektów Centrum Usług Logistycznych Nr sprawy 13/MZ/PN/2016
Dodano: 2016-02-05 - Postępowanie na sukcesywne dostawy ryb przetworzonych i konserwowych do obiektów Centrum Usług Logistycznych Nr sprawy 2/WA/PN/2016
Dodano: 2016-01-07 - Postępowanie na sukcesywne dostawy ryb przetworzonych i konserwowych do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Dodano: 2015-12-21 - DPS/ZP-230/ CPV grupa 152 / 15 przetarg nieograniczony na dostawy Ryb przetworzonych i konserwowanych w 2016r.
Dodano: 2015-11-09 - Dostawy ryb świeżych, mrożonych i przetworzonych do Oddziału WDW Unieście
Dodano: 2015-07-27 - Dostawa ryb przetworzonych dla Domy Wczasowe WAM Sp.z o.o. Oddział WDW Międzyzdroje, ul.Promenada Gwiazd 3, 72-500 Międzyzdroje
Dodano: 2015-04-20 - Postępowanie na sukcesywne dostawy ryb przetworzonych i konserwowych do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Dodano: 2015-04-10 - Dostawy ryb wykonywane sukcesywnie w okresie 12 miesięcy
Dodano: 2015-03-31