Zespół Szkół w Rytlu ogłasza przetarg
- Adres: 89-642 Rytel, ul. ks. A. Kowalkowskiego 6
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 52 398 51 98 , fax. 52 398 51 98
- Data zamieszczenia: 2012-12-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Rytlu
ul. ks. A. Kowalkowskiego 6 6
89-642 Rytel, woj. pomorskie
tel. 52 398 51 98, fax. 52 398 51 98
REGON: 77155487900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsrytel.edupage.org
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA RÓŻNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO ODDZIAŁU ZAMIEJSCOWEGO W GUTOWCU SZKOŁY PODSTAWOWEJ W RYTLU - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę różnych produktów żywnościowych do oddziału zamiejscowego w Gutowcu Szkoły Podstawowej w Rytlu z podziałem na 3 części: część I - Dostawa artykułów ogólnospożywczych - załącznik nr 1a - CPV 15800000-6 część II - Dostawa warzyw i owoców - załącznik nr 1b - CPV 15300000-1 część III - Dostawa pieczywa - załącznik nr 1c - CPV 15810000-9 Każde z części stanowi oddzielny przedmiot zamówienia. Wykonawca może złożyć ofertę na dowolną ilość części. 2) Szczegółowy wykaz zamawianego asortymentu ujęty został w specyfikacji asortymentowo-ilościowej na poszczególne części stanowiącą integralną cześć SIWZ ( załączniki nr 1a, 1b, 1c do SIWZ ). 3) Dostawca zobowiązany jest dostarczyć produkty wysokiej jakości ( pierwszego gatunku ze względu na charakter placówki). 4) Dostawa będzie realizowana na podstawie zamówienia składanego telefonicznie, faksem lub e-mailem najpóźniej do godz. 10.00 dnia poprzedzającego dostawę. 5). Dostawa towarów odbywać się będzie własnym transportem na koszt i ryzyko Wykonawcy od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 11.00. 6). Częstotliwość dostawy: część I - Artykuły ogólnospożywcze - dostawa nie częściej niż 1 raz w tygodniu, w godz. 8.00 do 11.00, Część II - Warzywa i owoce - dostawa nie częściej niż 1 raz w tygodniu, w godz. 08.00 do 11.00. Część III - Pieczywo - dostawa codziennie od 08.00 do 09.00. 7) Produkty muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji. 8) Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. 9) Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. 10) Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. 11) Dopuszcza się możliwość zamiany ilości poszczególnego asortymentu. 12) Potwierdzenia odbioru produktów dokonuje pracownik szkoły, a w przypadku stwierdzenia niewłaściwej jakości dostarczonych produktów, upływu terminu przydatności do spożycia, towar podlega bezpośredniemu zwrotowi (wymiana). 13) Dostawca ma obowiązek spełniać warunki systemu HACCP. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsrytel.edupage.org
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Smołdzinie w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-07-20 - Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Smołdzinie w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-06-24 - Dostawa artykułów spożywczych - ZP17/2016
Dodano: 2016-06-16 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkół i Przedszkola w Strzebielinie 0siedlu przy ulicy M.C.Skłodowskiej 1
Dodano: 2016-06-08 - Dostawa wody mineralnej, kawy herbaty i cukru
Dodano: 2016-04-08 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych różnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2016-04-08 - III. Dostawy przypraw:znak sprawy: 4/2016/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2016-03-22 - Dostawa żywności 05-PN-2016
Dodano: 2016-01-11 - Sukcesywna dostawa prowiantu na statek Baltica GDY-100
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa do magazynu Szpitala artykułów spożywczych
Dodano: 2015-12-14