Przetargi.pl
Dostawa różnych produktów spożywczych,produktów zwierzęcych,mięsa i produktów mięsnych, produktów mleczarskich, owoców,warzyw i podobnych produktów.

Zespół Szkół Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ogłasza przetarg

  • Adres: 33-300 Nowy Sącz, ul. Jagiellońska
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 18 442 16 81 , fax. 18 449 04 13
  • Data zamieszczenia: 2021-02-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej
    ul. Jagiellońska 84
    33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
    tel. 18 442 16 81, fax. 18 449 04 13
    REGON: 00019203400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zsnr1.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: placówka oświatowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa różnych produktów spożywczych,produktów zwierzęcych,mięsa i produktów mięsnych, produktów mleczarskich, owoców,warzyw i podobnych produktów.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) Przedmiotem zamówienia jest dostawa „Różnych produktów spożywczych, produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, produktów mleczarskich, owoców, warzyw i podobnych produktów”. Kody CPV: Zadanie nr: 1 kod CPV 15800000-6 Różne produkty spożywcze; Zadanie nr:2 kod CPV 15100000-9 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne; Zadanie nr:3 kod CPV 15500000-3 Produkty mleczarskie Zadanie nr:4 kod CPV 03200000-3 Owoce, warzywa i podobne produkty 2) Przedmiot zamówienia objęty niniejszym postępowanie został podzielony na zadania: Zadaniem nr: 1 obejmuje dostawę różnych produktów spożywczych takich jak: produkty spożywcze suche, sypkie, cukier, słodycze, przetwory owocowe, przyprawy, makarony, ryż, soki, wodę mineralną itp. produktu; Zadaniem nr: 2 obejmuje dostawę mięsa wieprzowego, drobiowego i produktów mięsnych; Zadaniem nr:3 obejmuje dostawę produktów mleczarskich w tym: jogurty, mleko, masło, sery, śmietanę itp. produkty; Zadanie nr:4 obejmuje dostawę owoców i warzyw. 3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr: do niniejszej SIWZ. 4) Zamawiający wymaga aby dostarczane produkty były dobrej jakości, świeże, posiadały odpowiednie terminy ważności, spełniały wszelkie wymogi norm sanitarnych, technologicznych i jakościowych oraz warunki wynikające z ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019.r poz.1252 z późn.zm.). 4. Wymagania dodatkowe Zamawiającego: 1) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy do miejsc wskazanych przez Zamawiającego na podstawie zamówień składanych telefonicznie, faxem, lub pocztą e-mail z odpowiednim wyprzedzeniem. 2) Dostawy częściowe odbywać się będą na koszt i ryzyko wykonawcy, środkiem transportu wykonawcy przystosowanym do przewozu żywności zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy). 3) Dostawa produktów odbywać się będzie w odpowiednich opakowaniach, zapewniających należyte zabezpieczenie produktów przed zabrudzeniem, zniszczeniem, czynnikami pogodowymi i uszkodzeniami. 4) Do każdej dostawy Wykonawca dołączy dokumenty potwierdzające rodzaj, ilość produktów. 5) Dotyczy Zadania nr: 2-Wszystkie produkty mięsne objęte niniejszym postępowaniem (każda dostawa) powinny być pakowanie tak, aby zabezpieczyć produkty mięsne przed uszkodzeniami i zanieczyszczeniami, zapobiec utracie walorów smakowych i odżywczych produktu mięsnego, podczas całego okresu przydatności do spożycia . Opakowania powinny być czyste, bez obcych zapachów, zabrudzeń śladów pleśni, wykonane z materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością, spełniać wymagania odpowiednich norm jakościowych. Nie dopuszcza się opakowań zastępczych. Opakowania powinny posiadać czytelne, trwałe napisy z nazwą produktu mięsnego, terminem przydatności do spożycia, nazwą dostawcy, warunkami przechowywania, oznaczeniem partii produkcji. Produkty mięsne należy dostarczać w pojemnikach posiadających atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością. 6) Dostawy produktów objętych niniejszym postepowaniem muszą by realizowane zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” - dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, opakowań, higieny osobistej kierowcy. 5. Miejsce i termin dostaw: 1) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy w każdy dzień roboczy w godzinach od 7.00 do 8.00 na podstawie zamówienia składanego przez Zamawiającego z odpowiednim wyprzedzeniem (jednodniowym) zgłaszanym telefonicznie lub faksem lub pocztą e-mail. W przypadku, gdy określony dzień dostawy przypada w dniu ustawowo wolnym od pracy, wówczas dostawę należy zrealizować w dniu poprzedzającym dzień wolny od pracy lub w innym terminie uzgodnionym z Zamawiającym. 2) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy do 4 punktów żywienia Zamawiającego to jest: a) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Rokitniańczyków 26, 33-300 Nowy Sącz; b) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Królowej Jadwigi 29, 33-300 Nowy Sącz; c) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Nadbrzeżna 77, 33-300 Nowy Sącz; d) Internat Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ul: Mikołaja Reja , 33-300 Nowy Sącz; 3) Wykonawca zobowiązuje się na własny koszt zapewnić rozładunek dostarczonych produktów do miejsca wskazanego przez Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach