Zespół Szkół Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ogłasza przetarg
- Adres: 33-300 Nowy Sącz, ul. Jagiellońska
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 18 442 16 81 , fax. 18 449 04 13
- Data zamieszczenia: 2021-02-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej
ul. Jagiellońska 84
33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
tel. 18 442 16 81, fax. 18 449 04 13
REGON: 00019203400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: zsnr1.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: placówka oświatowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa różnych produktów spożywczych,produktów zwierzęcych,mięsa i produktów mięsnych, produktów mleczarskich, owoców,warzyw i podobnych produktów. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Przedmiotem zamówienia jest dostawa „Różnych produktów spożywczych, produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, produktów mleczarskich, owoców, warzyw i podobnych produktów”. Kody CPV: Zadanie nr: 1 kod CPV 15800000-6 Różne produkty spożywcze; Zadanie nr:2 kod CPV 15100000-9 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne; Zadanie nr:3 kod CPV 15500000-3 Produkty mleczarskie Zadanie nr:4 kod CPV 03200000-3 Owoce, warzywa i podobne produkty 2) Przedmiot zamówienia objęty niniejszym postępowanie został podzielony na zadania: Zadaniem nr: 1 obejmuje dostawę różnych produktów spożywczych takich jak: produkty spożywcze suche, sypkie, cukier, słodycze, przetwory owocowe, przyprawy, makarony, ryż, soki, wodę mineralną itp. produktu; Zadaniem nr: 2 obejmuje dostawę mięsa wieprzowego, drobiowego i produktów mięsnych; Zadaniem nr:3 obejmuje dostawę produktów mleczarskich w tym: jogurty, mleko, masło, sery, śmietanę itp. produkty; Zadanie nr:4 obejmuje dostawę owoców i warzyw. 3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr: do niniejszej SIWZ. 4) Zamawiający wymaga aby dostarczane produkty były dobrej jakości, świeże, posiadały odpowiednie terminy ważności, spełniały wszelkie wymogi norm sanitarnych, technologicznych i jakościowych oraz warunki wynikające z ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019.r poz.1252 z późn.zm.). 4. Wymagania dodatkowe Zamawiającego: 1) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy do miejsc wskazanych przez Zamawiającego na podstawie zamówień składanych telefonicznie, faxem, lub pocztą e-mail z odpowiednim wyprzedzeniem. 2) Dostawy częściowe odbywać się będą na koszt i ryzyko wykonawcy, środkiem transportu wykonawcy przystosowanym do przewozu żywności zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy). 3) Dostawa produktów odbywać się będzie w odpowiednich opakowaniach, zapewniających należyte zabezpieczenie produktów przed zabrudzeniem, zniszczeniem, czynnikami pogodowymi i uszkodzeniami. 4) Do każdej dostawy Wykonawca dołączy dokumenty potwierdzające rodzaj, ilość produktów. 5) Dotyczy Zadania nr: 2-Wszystkie produkty mięsne objęte niniejszym postępowaniem (każda dostawa) powinny być pakowanie tak, aby zabezpieczyć produkty mięsne przed uszkodzeniami i zanieczyszczeniami, zapobiec utracie walorów smakowych i odżywczych produktu mięsnego, podczas całego okresu przydatności do spożycia . Opakowania powinny być czyste, bez obcych zapachów, zabrudzeń śladów pleśni, wykonane z materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością, spełniać wymagania odpowiednich norm jakościowych. Nie dopuszcza się opakowań zastępczych. Opakowania powinny posiadać czytelne, trwałe napisy z nazwą produktu mięsnego, terminem przydatności do spożycia, nazwą dostawcy, warunkami przechowywania, oznaczeniem partii produkcji. Produkty mięsne należy dostarczać w pojemnikach posiadających atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością. 6) Dostawy produktów objętych niniejszym postepowaniem muszą by realizowane zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” - dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, opakowań, higieny osobistej kierowcy. 5. Miejsce i termin dostaw: 1) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy w każdy dzień roboczy w godzinach od 7.00 do 8.00 na podstawie zamówienia składanego przez Zamawiającego z odpowiednim wyprzedzeniem (jednodniowym) zgłaszanym telefonicznie lub faksem lub pocztą e-mail. W przypadku, gdy określony dzień dostawy przypada w dniu ustawowo wolnym od pracy, wówczas dostawę należy zrealizować w dniu poprzedzającym dzień wolny od pracy lub w innym terminie uzgodnionym z Zamawiającym. 2) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy do 4 punktów żywienia Zamawiającego to jest: a) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Rokitniańczyków 26, 33-300 Nowy Sącz; b) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Królowej Jadwigi 29, 33-300 Nowy Sącz; c) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Nadbrzeżna 77, 33-300 Nowy Sącz; d) Internat Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ul: Mikołaja Reja , 33-300 Nowy Sącz; 3) Wykonawca zobowiązuje się na własny koszt zapewnić rozładunek dostarczonych produktów do miejsca wskazanego przez Zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkół im. Jana Pawła II w Smrokowie gmina Słomniki w I półroczu roku szkolnego 2024/2025 z podziałem na zadania.
Dodano: 2024-06-17 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkół im. Jana Pawła II w Smrokowie gmina Słomniki w II półroczu roku szkolnego 2023/2024 z podziałem na zadania
Dodano: 2024-02-29 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół nr 3 w Przytkowicach od stycznia do sierpnia 2024 r.
Dodano: 2024-02-10 - Sukcesywne dostawy różnych produktów spożywczych – postępowanie połączone
Dodano: 2024-02-03 - Zakup artykułów żywnościowych do Śląskiego Centrum Rehabilitacyjno - Uzdrowiskowego
Dodano: 2024-01-29 - Dostawa produktów mleczarskich do budynku Centrum Rehabilitacji Społecznej i Zawodowej – Zakład Aktywności Zawodowej „Słoneczne Wzgórze”
Dodano: 2024-01-25 - „ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH dla Samorządowego Centrum Usług Wspólnych Gminy Łącko w Łącku na rok 2024 - na okres od podpisania umowy - do 31 grudnia 2024 roku”. Przetarg 2.
Dodano: 2024-01-20 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Samorządowego Przedszkola w Słomnikach na II półrocze 2023 r. z podziałem na zadania
Dodano: 2023-12-16 - Sukcesywne dostawy różnych produktów spożywczych – postępowanie połączone
Dodano: 2023-12-15 - Sukcesywne dostawy różnych produktów spożywczych – postępowanie połączone
Dodano: 2023-12-15