Przetargi.pl
Dostawa różnych produktów spożywczych tj. konserw rybnych, przetworów ziemniaczanych, kasz, przetworzonych owoców i warzyw, przetworów zbożowych, cukru i produktów pokrewnych, makaronów, sosów, zup, przypraw przetworzonych

Akademia Obrony Narodowej ogłasza przetarg

  • Adres: 00-910 Warszawa, al. Gen. A. Chruściela 103
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 6813780 , fax. 022 6813175
  • Data zamieszczenia: 2011-12-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Obrony Narodowej
    al. Gen. A. Chruściela 103 103
    00-910 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 6813780, fax. 022 6813175
    REGON: 01157424400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.aon.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa różnych produktów spożywczych tj. konserw rybnych, przetworów ziemniaczanych, kasz, przetworzonych owoców i warzyw, przetworów zbożowych, cukru i produktów pokrewnych, makaronów, sosów, zup, przypraw przetworzonych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Tuńczyk w sosie własnym - kawałki, op. 200-300 g kg 300 Mąka ziemniaczana, op. 1 - 2 kg kg 20 Kasza gryczana, op. 1 - 2 kg kg 250 Kasza jęczmienna pęczak, op. 1 - 2 kg kg 250 Kasza jęczmienna perłowa, op. 1 - 2 kg kg 250 Cebulki konserwowe po oddzieleniu zalewy op. 0,5 - 1 kg kg 40 Czosnek konserwowy po oddzieleniu zalewy op. 0,5 - 1 kg kg 40 Marchewka z groszkiem i kukurydzą konserwowa po oddzieleniu zalewy op. 1,5 - 3 kg kg 700 Marchewka z groszkiem konserwowa po oddzieleniu zalewy op. 1,5 - 3 kg kg 700 Groszek konserwowy po oddzieleniu zalewy op. 1,5 - 3 kg kg 1600 Seler konserwowy po oddzieleniu zalewy op. 0,5 - 1 kg kg 800 Fasolka konserwowa po oddzieleniu zalewy op. 1,5 - 3 kg kg 1600 Fasola czerwona konserwowa po oddzieleniu zalewy op. 1,5 - 3 kg kg 350 Brzoskwinia konserwowa po oddzieleniu zalewy op. 0,3 - 0,8 kg kg 1200 Ananas konserwowy po oddzieleniu zalewy op. 0,3 - 0,8 kg kg 800 Sok (syrop) zagęszczony - koncentrat op. 0,5 - 1 l l 100 Rodzynki kg 40 Ryż op. 1-2 kg kg 400 Płatki śniadaniowe czekoladowe op. 1 - 5 kg kg 250 Cukier biały op. 1 - 2 kg kg 3200 Cukier w kostkach op. 0,5 - 1 kg kg 1000 Cukier porcjowany op. 2 -5 g kg 20 Cukier puder op. 0,5 - 1 kg kg 120 Cukier waniliowy op. 0,1 - 0,5 kg kg 20 Makaron dwujajeczny 9nitki, paski, kolanka) op. 1 - 5 kg kg 800 Ocet winny l 20 Sos sałatkowy kg 100 Przyprawa do flaków kg 10 Papryka mielona kg 20 Pieprz czarny mielony kg 30 Sól spożywcza op. 1-5 kg kg 2000 Barszcz biały kg 150 Zupa pieczarkowa kg 100 Drożdże piekarskie kg 40 Proszek do pieczenia kg 40
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152414003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: każda oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości - 1500,00 PLN

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.aon.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach