Akademia Obrony Narodowej ogłasza przetarg
- Adres: 00-910 Warszawa, al. Gen. A. Chruściela 103
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 261 814 085 , fax. 261 813 217
- Data zamieszczenia: 2016-03-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Akademia Obrony Narodowej
al. Gen. A. Chruściela 103 103
00-910 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 261 814 085, fax. 261 813 217
REGON: 01157424400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.aon.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA ROŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
DOSTAWA ROŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, w tym: konserwy rybne, przetwory ziemniaczane, kasze, przetworzone owoce i warzywa, przetwory zbożowe, cukier i produkty pokrewne, makarony, sosy, zupy, przyprawy przetworzone oraz inne różne produkty spożywcze - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152414003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1W celu zabezpieczenia podpisania umowy przez wykonawców, każda oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości 11000,00 zł (słownie: jedenaście tysięcy złotych)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Gwarancja niezmienności cen w okresie obowiązywania umowy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.aon.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA ROŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
Dodano: 2015-02-17 - DOSTAWA ROŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
Dodano: 2014-11-27 - Dostawa różnych produktów spożywczych tj. konserw rybnych, przetworów ziemniaczanych, kasz, przetworzonych owoców i warzyw, przetworów zbożowych, cukru i produktów pokrewnych, makaronów, sosów, zup, przypraw przetworzonych
Dodano: 2011-12-21