Przetargi.pl
Dostawa różnych produktów spożywczych ( znak sprawy DKw-220/14/2010)

Zakład Karny we Włocławku ogłasza przetarg

  • Adres: 87-809 Włocławek, ul. Bartnicka 10
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 054 2355055 , fax. 054 2354063
  • Data zamieszczenia: 2010-10-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny we Włocławku
    ul. Bartnicka 10 10
    87-809 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 054 2355055, fax. 054 2354063
    REGON: 00031968700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa różnych produktów spożywczych ( znak sprawy DKw-220/14/2010)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych produktów spożywczych: Przedmiot zamówienia został podzielony na 5 części (grupy): 1. Grupa 1: 1) cukier biały kryształ - w ilości 27 000 kg, w opakowaniach jednostkowych po 1 kg. Realizacja dostaw odbywać się będzie sukcesywnie, w zależności od potrzeb Zamawiającego, nie częściej niż jeden raz w tygodniu, do magazynu zamawiającego transportem wykonawcy i na jego koszt. Dostawca zobowiązany jest dostarczać zamawiany towar w ciągu 3 dni roboczych od dnia otrzymania zamówienia. Dostawy winny być realizowane w godzinach od 8:00 do 12:00, w dniach pracy Zamawiającego. Nomenklatura CPV:15831000-2, Polska Norma: PN-A-74850:1996/Az1: 2005; 2. Grupa 2: 1) herbata granulowana - czarna, o parametrach jakościowych nie gorszych niż herbata INDYJSKA, w opakowaniach jednostkowych 100g. Szacunkowa ilość zapotrzebowania - 300 kg. Nomenklatura CPV: 15863000 -5, Polska Norma: PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004; 2) kawa zbożowa - pakowana w workach po 25 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania- 1100 kg. Nomenklatura CPV:15860000-4, Polska Norma: PN-A-94013:1998/Az1:2001; 3) musztarda - o parametrach jakościowych nie gorszych niż musztarda SAREPSKA, w opakowaniach jednostkowych 5kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania - 2 000 kg. Nomenklatura CPV:15871250-1, Polska Norma: PN-A-86964:2002/Az1:2004; 4) ketchup - o parametrach jakościowych nie gorszych niż KETCHUP WŁOCŁAWSKI, w opakowaniach jednostkowych nie większych niż 5 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania - 1000 kg. Nomenklatura CPV:15871230-5, Polska Norma: PN-A-86951:2006; 5) ocet spirytusowy 10%- w butelkach 0,5l. Szacunkowa ilość zapotrzebowania - 400 l. Nomenklatura CPV:15871110-8, Polska Norma: PN-EN-13188:2002/AC:2003; 6) majeranek - przetarty, suszony, o swoistej barwie, w opakowaniach jednostkowych 1kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania - 50 kg. Nomenklatura CPV:15872300-4, Polska Norma: PN-A-86958 :1997/Az1:2002; 7) papryka ostra- mielona, w opakowaniach jednostkowych 1 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania- 80 kg. Nomenklatura CPV:15870000-7, Polska Norma: PN-A-86955:1997/Az1:2002; 8) pieprz mielony- czarny, w opakowaniach jednostkowych 1 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 80 kg. Nomenklatura CPV:15872100-2, Polska Norma: PN-A-86965: 1997/Az1:2002; 9) sól - jodowana, drobnoziarnista, w opakowaniach jednostkowych 1 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 4 000 kg. Nomenklatura CPV:15872400-5, Polska Norma: PN-C-84081-2: 1998; 10) przyprawa do zup w płynie - o parametrach jakościowych nie gorszych niż przyprawa MAGI, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1 l. Szacunkowa ilość zapotrzebowania- 1 200 l. Nomenklatura CPV:15870000-7, Polska Norma: PN-A-86967: 1998/Az1:2002; 11) rosół jarzynowy - w postaci koncentratu, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 2 200 kg. Nomenklatura CPV:15891500-5, Polska Norma: PN-A-94052:1996; 12) rosół z kury - w postaci koncentratu, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 2 200 kg. Nomenklatura CPV:15891500-5, Polska Norma: PN-A-94052: 1996; 13) zupa ogonowa - w postaci koncentratu, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg.Szacunkowa ilość zapotrzebowania 600 kg. Nomenklatura CPV:15891400-4, Polska Norma: PN-A-94050:1996; 14) zupa pieczarkowa - w postaci koncentratu, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 700 kg. Nomenklatura CPV:15891400-4, Polska Norma: PN-A-94050:1996; 15) zupa porowa - w postaci koncentratu, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 700 kg. Nomenklatura CPV:15891400-4, Polska Norma: PN-A-94050:1996; 16) żurek - w postaci koncentratu, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 600 kg. Nomenklatura CPV:15891400-4, Polska Norma: PN-A-94050:1996; 17) sos grzybowy - w postaci koncentratu, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 1 200 kg. Nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-A-94050:1996; 18) sos pieczeniowy - w postaci koncentratu, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 1 200 kg. Nomenklatura CPV:15871260-4, Polska Norma: PN-A-94050:1996; 19) ryż długoziarnisty biały- w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 4 000 kg. Nomenklatura CPV:15614100-6, Polska Norma: PN-A-74220:1997, PN-ISO 7301:2004; Pozycje wyszczególnione w pkt.2 ppkt. 1-18, realizacja dostaw odbywać się będzie sukcesywnie, w zależności od potrzeb Zamawiającego, nie częściej niż jeden raz w tygodniu, do magazynu zamawiającego transportem wykonawcy i na jego koszt. Dostawca zobowiązany jest dostarczać zamawiane towary w ciągu 3 dni roboczych od dnia otrzymania zamówienia. Dostawy winny być realizowane w godzinach od 8:00 do 12:00, w dniach pracy Zamawiającego; 3. Grupa 3: 1) makaron kolanka - jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 7000 kg. Nomenklatura CPV:- 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999; 2) makaron świderki - jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 7 000 kg. Nomenklatura CPV:- 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999; 3) makaron wstążki - jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 3 500 kg. Nomenklatura CPV:- 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999; Pozycje wyszczególnione w pkt.3 ppkt. 1-3, realizacja dostaw odbywać się będzie sukcesywnie, w zależności od potrzeb Zamawiającego, nie częściej niż jeden raz w tygodniu, do magazynu zamawiającego transportem wykonawcy i na jego koszt. Dostawca zobowiązany jest dostarczać zamawiane towary w ciągu 3 dni roboczych od dnia otrzymania zamówienia. Dostawy winny być realizowane w godzinach od 8:00 do 12:00, w dniach pracy Zamawiającego; 4. Grupa 4: 1) kasza jęczmienna średnioziarnista- w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 4 500 kg. Nomenklatura CPV: 15613000-8, Polska Norma: PN-87/A-74203; 2) kasza manna- w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 1 100 kg. Nomenklatura CPV:15613000-8, Polska Norma: PN-88/A-74036; 3) mąka pszenna typ 550- w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 4 500 kg. Nomenklatura CPV:15612100-2 , Polska Norma: PN-A-74022:2003; Pozycje wyszczególnione w pkt.4 ppkt. 1-3, realizacja dostaw odbywać się będzie sukcesywnie, w zależności od potrzeb Zamawiającego, nie częściej niż jeden raz w tygodniu, do magazynu zamawiającego transportem wykonawcy i na jego koszt. Dostawca zobowiązany jest dostarczać zamawiane towary w ciągu 3 dni roboczych od dnia otrzymania zamówienia. Dostawy winny być realizowane w godzinach od 8:00 do 12:00, w dniach pracy Zamawiającego; 5.Grupa 5: 1) pierogi - nadziewane serem, mrożone, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 800 kg. Nomenklatura CPV:15894000-1; 2) pyzy ziemniaczane - mrożone, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 3 kg Szacunkowa ilość zapotrzebowania 3 000 kg. Nomenklatura CPV:15894000-1; 3) gołąbki mięsno ryżowe - mrożone, porcjowane po 150 g, o zawartości suchej masy farszu 60g w tym 42,85% mięsa. Szacunkowa ilość zapotrzebowania 3 000 kg. Nomenklatura CPV:15894000-1; Pozycje wyszczególnione w pkt.5 ppkt. 1-3, realizacja dostaw odbywać się będzie sukcesywnie, w zależności od potrzeb Zamawiającego, nie częściej niż jeden raz w tygodniu, do magazynu zamawiającego transportem wykonawcy i na jego koszt. Dostawca zobowiązany jest dostarczać zamawiane towary w ciągu 3 dni roboczych od dnia otrzymania zamówienia. Dostawy winny być realizowane w godzinach od 8:00 do 12:00, w dniach pracy Zamawiającego. 6. Integralną częścią opisu przedmiotu zamówienia są postanowienia zawarte we wzorze umowy, który stanowi załącznik do specyfikacji.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach