Zakład Karny nr 1 ogłasza przetarg
- Adres: 50-211 Wrocław, ul. Kleczkowska 35
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3272600
- Data zamieszczenia: 2009-11-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1
ul. Kleczkowska 35 35
50-211 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 3272600
REGON: 00032054900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa przypraw, sosów, zup - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Liść laurowy w ilości 40 kg 2.Majeranek w ilości 130 kg 3.Papryka słodka mielona w ilości 250 kg 4.Papryka ostra mielona w ilości 100 kg 5.Pieprz ziołowy w ilości 400 kg 6.Koperek zielony suszony w ilości 200 kg 7.Cynamon mielony w ilości 40 kg 8.Czosnek suszony mielony w ilości 45 kg 9.Natka pietruszki suszona w ilości 60 kg 10.Jarzynka w ilości 1 200 kg 11.Przyprawa do zup w ilości 3 000 l 12.Sos biały w ilości 250 kg 13.Sos boloński w ilości 250 kg 14.Sos cygański w ilości 300 kg 15.Sos do gulaszu w ilości 500 kg 16.Sos myśliwski w ilości 300 kg 17.Sos pieczarkowy w ilości 250 kg 18.Sos pieczeniowy w ilości 300 kg 19.Sos węgierski w ilości 400 kg 20.Sos z zielonym pieprzem w ilości 300 kg 21.Zupa kalafiorowa w ilości 400 kg 22.Zupa ogonowa w ilości 300 kg 23.Zupa pieczarkowa w ilości 400 kg 24.Zupa selerowa w ilości 300 kg 25.Zupa szparagowa w ilości 300 kg 26.Zupa porowa w ilości 250 kg 27.Żurek w ilości 500 kg 28.Kawa zbożowa w ilości 2 700 kg 29.Herbata w ilości 120 kg 30.Ketchup pikantny w ilości 3 400 kg 31.Musztarda w ilości 2 800 kg 32.Majonez w ilości 200 kg 33.Ocet spirytusowy 10 % w ilości 1 300 l 34.Żelatyna w ilości 90 kg 35.Kluski śląskie w ilości 9 800 kg 36.Knedle z truskawkami w ilości 1 000 kg 37.Makaron wyborowy w ilości 13 000 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiajacy nie wymaga wnoszenia wadium
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: wg SIWZ
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: wg SIWZ
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych suchych, produktów konserwowych mięsnych, rybnych, owocowo-warzywnych, mącznych, słodkich i napojów
Dodano: 2016-07-22 - Dostawa żywności do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 13 we Wrocławiu z podziałem na 2 zadania
Dodano: 2016-07-12 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. Zadanie 1 - Dostawy przypraw, sosów i zup; Zadanie 2 - Dostawy mąki, kaszy, ryżu, makaronów i produktów zbożowych; Zadanie 3 - Dostawy kawy, herbaty i produktów podobnych; Zadanie 4 - Dostawy soli, cukru i wyrobów cukierniczych, kakao, bakalii oraz koncentratów deserów; Zadanie 5 - Dostawy przetworów. ZP/9/2016.
Dodano: 2016-06-07 - Dostawa artykułów sypkich i innych spożywczych; USK/DZP/PN-101/2016
Dodano: 2016-06-07 - dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2016-06-06 - Dostawa tłuszczów na potrzeby Miejskiego Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu, przy ul. Mącznej 3
Dodano: 2016-06-06 - Dostawa artykułów spożywczych do Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego im. Marii Grzegorzewskiej w Wałbrzychu
Dodano: 2016-05-23 - dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Miejskiego Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu, przy ul. Mącznej 3.
Dodano: 2016-05-20 - Wybór dostawcy artykułów spożywczych na rzecz Przedszkola nr 35 z oddziałami integracyjnymi Tęczowy Domek we Wrocławiu
Dodano: 2016-04-26 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. Zadanie 1 - Dostawy przypraw, sosów i zup; Zadanie 2 - Dostawy mąki, kaszy, ryżu, makaronów i produktów zbożowych; Zadanie 3 - Dostawy kawy, herbaty i produktów podobnych; Zadanie 4 - Dostawy soli, cukru i wyrobów cukierniczych, kakao, bakalii oraz koncentratów deserów; Zadanie 5 - Dostawy przetworów. ZP/4/2016
Dodano: 2016-04-21