Przetargi.pl
Dostawa przypraw, sosów, zup

Zakład Karny nr 1 ogłasza przetarg

  • Adres: 50-211 Wrocław, ul. Kleczkowska 35
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 071 3272600
  • Data zamieszczenia: 2009-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1
    ul. Kleczkowska 35 35
    50-211 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 071 3272600
    REGON: 00032054900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa przypraw, sosów, zup
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Liść laurowy w ilości 40 kg 2.Majeranek w ilości 130 kg 3.Papryka słodka mielona w ilości 250 kg 4.Papryka ostra mielona w ilości 100 kg 5.Pieprz ziołowy w ilości 400 kg 6.Koperek zielony suszony w ilości 200 kg 7.Cynamon mielony w ilości 40 kg 8.Czosnek suszony mielony w ilości 45 kg 9.Natka pietruszki suszona w ilości 60 kg 10.Jarzynka w ilości 1 200 kg 11.Przyprawa do zup w ilości 3 000 l 12.Sos biały w ilości 250 kg 13.Sos boloński w ilości 250 kg 14.Sos cygański w ilości 300 kg 15.Sos do gulaszu w ilości 500 kg 16.Sos myśliwski w ilości 300 kg 17.Sos pieczarkowy w ilości 250 kg 18.Sos pieczeniowy w ilości 300 kg 19.Sos węgierski w ilości 400 kg 20.Sos z zielonym pieprzem w ilości 300 kg 21.Zupa kalafiorowa w ilości 400 kg 22.Zupa ogonowa w ilości 300 kg 23.Zupa pieczarkowa w ilości 400 kg 24.Zupa selerowa w ilości 300 kg 25.Zupa szparagowa w ilości 300 kg 26.Zupa porowa w ilości 250 kg 27.Żurek w ilości 500 kg 28.Kawa zbożowa w ilości 2 700 kg 29.Herbata w ilości 120 kg 30.Ketchup pikantny w ilości 3 400 kg 31.Musztarda w ilości 2 800 kg 32.Majonez w ilości 200 kg 33.Ocet spirytusowy 10 % w ilości 1 300 l 34.Żelatyna w ilości 90 kg 35.Kluski śląskie w ilości 9 800 kg 36.Knedle z truskawkami w ilości 1 000 kg 37.Makaron wyborowy w ilości 13 000 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiajacy nie wymaga wnoszenia wadium
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: wg SIWZ
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: wg SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach