Przetargi.pl
Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Gimnazjum Miejskim Nr 3 m. Janusza Kusocińskiego w Mińsku Mazowieckim ul. Siennicka 17 w roku 2011

Gimnazjum Miejskie Nr 3 im. Janusza Kusocińskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 05-300 Mińsk Mazowiecki, ul. Siennicka 17
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 025 758 56 11 , fax. 0-25 758 56 11
  • Data zamieszczenia: 2010-11-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gimnazjum Miejskie Nr 3 im. Janusza Kusocińskiego
    ul. Siennicka 17 17
    05-300 Mińsk Mazowiecki, woj. mazowieckie
    tel. 025 758 56 11, fax. 0-25 758 56 11
    REGON: 71164843000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: gm3minskmaz.oswiata.org.pl.
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Gimnazjum Miejskim Nr 3 m. Janusza Kusocińskiego w Mińsku Mazowieckim ul. Siennicka 17 w roku 2011
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Gimnazjum Miejskim Nr 3 w Mińsku Mazowieckim ul. Siennicka 17 o wartości zamówienia mniejszej od kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art.11 ust.8 ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29.01.2004r. (Dz.U z 2007r Nr 223,poz.1655 ze zm.) 2.Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na następujące części : Część 1- Mięso wieprzowe, wołowe i wędliny (CPV 15100000), Część 2- Mięso drobiowe (CPV 15100000), Część 3 - Ziemniaki ( CPV 03200000), Część 4 - Warzywa, owoce świeże i jaja (CPV 03100000, 03200000, 15300000), Część 5 - Różne produkty spożywcze (03200000, 15300000, 15400000, 15500000, 15600000, 15800000), Część 6 - Ryby i różne produkty spożywcze (PCV 15200000, 15300000). 3. Produkty żywnościowe muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego. 4.Produkty żywnościowe objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi : - odpowiednie normy jakościowe lub atesty, - odpowiednie oznakowanie między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, - odpowiedni sposób przewożenia towarów- zachowanie rozdzielności transportu, - odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Zamawiający zastrzega sobie odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach..
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: gm3minskmaz.oswiata.org.pl.
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach