Przetargi.pl
Dostawa produktów żywnościowych dla Gimnazjum w Żurawicy

Gminny Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół i Placówek Oświatowych w Żurawicy ogłasza przetarg

  • Adres: 37-710 Żurawica, ul. Marcina Króla 3
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 16 6723840 , fax. 16 6723840
  • Data zamieszczenia: 2012-12-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminny Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół i Placówek Oświatowych w Żurawicy
    ul. Marcina Króla 3 3
    37-710 Żurawica, woj. podkarpackie
    tel. 16 6723840, fax. 16 6723840
    REGON: 65016384200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów żywnościowych dla Gimnazjum w Żurawicy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:

    1. Przedmiot zamówienia obejmuje następujące części:Część I Pieczywo, Część II Warzywa i owoce, Część III Mrożonki i ryby, Część IV Mięso, Część V Wędliny Część VI Nabiał, Część VII Słodycze, Część VIII Przyprawy, Część IX Przetwory Część X Garmażerka, Część XI Wybory cukiernicze, Część XII Pozostałe suche i inne Część XIII Makarony, Część XIV Jabłka
    2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia z podziałem na poszczególne części stanowi załącznik do specyfikacji istotnych warunków zamówienia,
    3. Umowa realizowana będzie zgodnie z faktycznymi potrzebami Zamawiającego w oparciu o ceny jednostkowe zaproponowane przez Wykonawcę w ofercie najkorzystniejszej.
    4. Celem przybliżenia szacunkowej wielkości zamówienia podajemy planowane ilości zamówienia. Podane ilości są ilościami orientacyjnymi w skali roku. Z tytułu niezrealizowania pozostałej części zamówienia Wykonawcy nie przysługują roszczenia finansowe oraz prawne.
    5. Zamawiający zastrzega sobie możliwość przeprowadzenia badań mikrobiologicznych przywożonego towaru na koszt Wykonawcy w przypadku wystąpienia istotnych wątpliwości Zamawiającego, co do jakości artykułów.
    6. Zamawiający przewiduje również możliwość kontroli jakości dostarczanych produktów pod kątem zgodności oferowanego produktu z opisem produktu załączonym do oferty.
    7. Zamawiający zastrzega sobie prawo do przeprowadzenia auditów u Wykonawcy pod kątem stosowania zasad GMP/GHP oraz systemu HACCP.
    8. Dostawy asortymentu odbywać się będą 5 razy w tygodniu od poniedziałku do piątku w godz. 6:30-10:00 na koszt i ryzyko Wykonawcy. W wyjątkowych sytuacjach mogą być zmienione godziny dostaw wynikające ze zmiany planu zajęć oraz mogą wystąpić zamówienia dodatkowe realizowane w tym samym dniu.
    9. Zapłaty za sprzedany towar Zamawiający dokonywać będzie na podstawie faktur wystawianych przez Wykonawcę.
    10. Wykonawca wystawia fakturę po każdorazowym wykonaniu dostawy.
    11. Termin płatności ustalony przez strony wynosi 21 dni przelewem od daty otrzymania faktury od Wykonawcy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158110006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zurawica.pl/przetargi
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach