Przetargi.pl
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych

Areszt Śledczy w Białymstoku ogłasza przetarg

  • Adres: 15-377 Białystok, ul. Kopernika 21
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 085 7427021 - 23 , fax. 085 7427024
  • Data zamieszczenia: 2011-11-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Białymstoku
    ul. Kopernika 21 21
    15-377 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 085 7427021 - 23, fax. 085 7427024
    REGON: 00031958100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych w następujących ilościach i asortymencie: 1200 kg wątroby wieprzowej, 2200 kg kaszanki, 2000 kg kości wieprzowych schabowych, 2800 kg mięsa garmażeryjnego wieprzowo-wołowego, 1000 kg mięsa wołowego b/k z łopatki, 800 kg flaków wołowych krojonych, 900 kg łopatki wieprzowej bez kości,2000 kg boczku faszerowanego,1700 kg tyrolskiej wieprzowej-blok, 1300 kg boczku wędzonego bez żeberek, 1800 kg głowizny prasowanej, 1900 kg kiełbasy białej surowej, 2000 kg kiełbasy toruńskiej, 2400 kg kiełbasy mortadela, 1500 kg kiełbasy szynkowej wołowej, 2000 kg kiełbasy zwyczajnej,2000 kg mielonki kanapkowej -lanchmit, 2500 kg parówek cienkich wieprzowych, 1700 kg pasztetowej wieprzowej, 1900 kg pieczeni wieprzowej, 1800 kg pasztetu wieprzowego pieczonego, 2000 kg salcesonu włoskiego,2500 kg serdelek wieprzowych, 2000 kg smalcu wieprzowego,1200 kg podudzia drobiowego, 1000 kg szynki drobiowej mielonej (wędlina), 1200 kg skrzydełek drobiowych,1400 kg udek drobiowych ćwiartek, 1100 kg żołądków drobiowych, 450 kg piersi drobiowych z kurczaka, 650 kg kiełbasy drobiowej (wędlina gruba), 850 kg parówek cienkich drobiowych, 1000 kg serdelek drobiowych, 1500 kg pasztetu drobiowego w konserwie o pojemności do 300 g., 1500 kg pasztetu mazowieckiego w konserwie o pojemności do 300 g. i 1500 kg konserwy turystycznej o pojemności do 300 g
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach