Przetargi.pl
DOSTAWA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH, MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH.

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 64-980 Trzcianka, ul. 27 Stycznia 41
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 067 2162366 , fax. 067 2162366
  • Data zamieszczenia: 2009-12-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. 27 Stycznia 41 41
    64-980 Trzcianka, woj. wielkopolskie
    tel. 067 2162366, fax. 067 2162366
    REGON: 00029620700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.czarnkowsko-trzcianecki.bipst.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH, MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    15113000-3 Łopatka wieprzowa b/k /PN-86/A-82002/ 650 kg , 15113000-3 Schab wieprzowy b/k /PN-86/A-82002/ 200 kg ,15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k /PN-86/A-82002/ 560 kg ,15111100-0 Wołowina extra b/k /PN-88/A-82003/ 50 kg, 15111100-0 Wołowina gulaszowa /PN-A-82011/ 50 kg ,15113000-3 Wieprzowina gulaszowa /PN-A-82011/ 180 kg ,15113000-3 Żeberka wieprzowe surowe /PN-86/A-82002/ 180kg ,15113000-3 Mięso wieprzowe mielone /PN-A-82009/ 350kg, 15131200-7 Żeberka wędzone wieprzowe /PN-A-82007/ 15kg ,15113000-3 Szynka wieprzowa świeża b/k /PN-86/A-82002/ 100 kg ,15113000-3 Boczek świeży wieprzowy /PN-86/A-82002/ 30 kg ,15131200-7 Boczek wieprzowy wędzony bez żeberek /PN-A-82007/ 15 kg ,15131200-7 Boczek wieprzowy, parzony, bez żeberek /PN-A-82007/ 25 kg ,15113000-3 Golonka wieprzowa z kością /PN-86/A-82002/ 30 kg ,15113000-3 Słonina świeża /PN-86/A-82004/ 50 kg ,15113000-3 Kości wieprzowe (schabowe) /PN-76/A-85712/ 300 kg ,15114000-0 Płuca wieprzowe /PN-86/A-82004/ 30 kg ,15114000-0 Ozory wieprzowe /PN-86/A-82004/ 80 kg ,15114000-0 Serca wieprzowe /PN-86/A-82004/ 30 kg ,15114000-0 Wątroba wieprzowa /PN-86/A-82004/ 120 kg ,15114000-0 Żołądki wieprzowe parzone /PN-86/A-82004/ 300 szt ,15114000-0 Flaki wołowe /PN-86/A-82004/ 80 kg ,15131134-3 Kaszanka jęczmienna /PN-86/A-82004/ 120 kg ,15131130-5 Kiełbasa firmowa /PN-A-82007/ 270 kg ,15131130-5 Kiełbasa serdelki /PN-A-82007/ 350 kg ,15131130-5 Parówki cienkie /PN-A-82007/ 180 kg ,15131130-5 Kiełbasa biała parzona /PN-A-82007/ 130 kg ,15131130-5 Kiełbasa mortadela /PN-A-82007/ 120 kg ,15131130-5 Kiełbasa mielonka /PN-A-82007/ 250 kg ,15131130-5 Kiełbasa śląska /PN-A-82007/ 160 kg ,15131130-5 Kiełbasa szynkowa /PN-A-82007/ 150 kg ,15131130-5 Kiełbasa żywiecka /PN-A-82028/ 70 kg ,15131130-5 Kiełbasa krakowska parzona /PN-A-82007/ 90 kg ,15131130-5 Kiełbasa surowa polska /PN-A-82007/ 10 kg ,15131130-5 Kiełbasa słoikowa /PN-A-82007/ 50 kg ,15131130-5 Kiełbasa meksykańska /PN-A-82007/ 30kg ,15131130-5 Metka łososiowa /PN-A-82007/ 60 kg ,15131130-5 Metka cebulowa /PN-A-82007/ 60kg ,15131130-5 Metka rycerska /PN-A-82007/ 30kg ,15131130-5 Szynka gotowana /PN-A-82007/ 70 kg ,15131130-5 Szynka wędzona /PN-A-82007/ 10 kg ,15131130-5 Ogonówka wędzona /PN-A-82007/ 10 kg ,15131130-5 Salceson czarny /PN-86/A-82004/ 60 kg ,15131130-5 Salceson biały /PN-86/A-82004/ 60 kg ,15131310-1 Pasztetowa wędzona /PN-86/A-82004/ 150 kg ,15113000-3 Kości wieprzowe wędzone /PN-A-82007/ 10 kg ,15131130-5 Polędwica wędzona /PN-A-82007/ 14 kg ,15412100-0 Smalec /PN-90/A-85802/ 100kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, potwierdzający spełnienie warunków 1.Posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2.Posiadający niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3.Znajdujący się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4.Niepodlegający wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Z ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego wyklucza się wykonawców, którzy: - nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 Prawa zamówień publicznych opisanych w ppkt. 1.1 do 1.4. - Podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Prawa zamówień publicznych.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na ofertę składają się następujące dokumenty i załączniki: 1) Formularz ofertowy - wypełniony i podpisany przez wykonawcę 2) Formularz cenowy - wypełniony i podpisany przez wykonawcę 3) Wzór umowy W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 Prawo zamówień publicznych, wykonawca składa następujące dokumenty: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2. Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych. 3. Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodne z art. 22 Prawa zamówień publicznych. Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych za zgodność przez Wykonawcę lub osobę/osoby uprawnione do podpisania oferty z dopiskiem (za zgodność z oryginałem). Dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski poświadczonym przez wykonawcę

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.czarnkowsko-trzcianecki.bipst.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach