Dom Pomocy Społecznej w Strzałkowie ogłasza przetarg
- Adres: 62-420 Strzałkowo, ul. Pułaskiego 1
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 0-63 2750847 , fax. 0-63 2750097
- Data zamieszczenia: 2012-11-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Strzałkowie
ul. Pułaskiego 1 1
62-420 Strzałkowo, woj. wielkopolskie
tel. 0-63 2750847, fax. 0-63 2750097
REGON: 00029474000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: bip.powiat-slupca.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla Domu Pomocy Społecznej ul. Pułaskiego 1 Strzałkowo 62-420. Termin wykonania zamówienia od 01.01.2013r do 31.12.2013r. Wielkość zamówienia podano w SIWZ. Dostarczone mięso, wędliny i podroby powinny odpowiadać Polskim Normom. Wyroby wędliniarskie nie mogą zawierać w składzie MDM (MOM). Odpowiedni asortyment winien być dostarczany w pojemnikach plastikowych z pokrywami, fabrycznie nowe, posiadające atest kompetencji jednostki resortu zdrowia. Etykieta na opakowaniu powinna zawierać co najmniej następujące informacje; nazwę produktu, nazwę i adres producenta, znak weterynaryjny w zależności od produktu, masę netto, datę ważności. W trakcie realizacji umowy wielkość dostawy może ulec zwiększeniu lub zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego. Dostawy będą następować w dniach i ilościach podanych przez Zamawiającego telefonicznie z 2-dniowym wyprzedzeniem. Towar dostarczony nie później niż do godziny 10.00 w uzgodnionym dniu dostawy. Dostawy będą realizowane transportem Dostawcy do magazynu Zamawiającego położonego w Strzałkowie na ul. Pułaskiego 1. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Ocena organoleptyczna
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.powiat-slupca.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, wędlin wieprzowych, drobiowych i smalcu.
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy żywności do Państwowej Bursy Szkół Artystycznych w Poznaniu na rok szkolny 2016/2017
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa artykułów żywnościowych: mięso wołowe i wieprzowe, kurczaki oraz wędliny drobiowe
Dodano: 2016-06-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W GĘBARZEWIE
Dodano: 2016-06-17 - Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Karola Libelta w Gołańczy ul. Walki Młodych 35, 62-130 Gołańcz,woj. wielkopolskie, tel 67-2683156
Dodano: 2016-06-16 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO PAKOWANYCH PORCJOWYCH
Dodano: 2016-04-28 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
Dodano: 2016-04-20 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa żywności - produkty mięsne
Dodano: 2016-03-24