Przetargi.pl
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 42-600 Tarnowskie Góry, ul. Opolska 17/A
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 3927500 , fax. 032 3824920
  • Data zamieszczenia: 2011-06-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Opolska 17/A 17/A
    42-600 Tarnowskie Góry, woj. śląskie
    tel. 032 3927500, fax. 032 3824920
    REGON: 00031988800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Łopatka wieprzowa z/k (mięso z kością, bez golonki, skóry i tłuszczu; mięso pochodzące z rozbioru młodych sztuk klasy E i U; powierzchnia bez przekrwień i pozacinań, barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej ) kod CPV15113000-3 Ilość 4500 Kg 2.Mięso wołowe gulaszowe ((mięso wołowe bez kości, ze sztuk dorosłych dobrze umięśnionych ) kod CPV15111000-9 Ilość 3200kg 3. Wołowina extra świeża ( część zrazowa z ćwierćtuszy tylnej młodego bydła odbłonione i usunięty tłuszcz wewnętrzny, schłodzone nie mrożone) kod CPV15111000-9 Ilość 300kg 4.Żeberka wieprzowe-paski ( żeberka wieprzowe z młodych sztuk, pokryte, co najmniej 1,5 cm tkanką mięsną, przecięte wzdłuż tzw. paski o szerokości, co najmniej 5 cm ) kod CPV 15113000-3 Ilość 500kg Wymagania wspólne dla asortymentu: - czystość - mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń ciałami obcymi, dobrze wykrwawione; - konsystencja - jędrna, elastyczna, odkształcająca się; - smak i zapach - swoisty, charakterystyczny dla mięsa, bez oznak zaparzenia i zepsucia, nie dopuszczalny zapach płciowy lub moczowy; - barwa - od jasnoczerwonej do ciemnoczerwonej; - mięso oznakowane przez lekarza weterynarii - zdatne do spożycia, ze sztuk zdrowych; - mięso wołowe z bydła młodego , mięso wieprzowe nie pochodzące z knurów i loch; - opakowanie; pojemniki plastykowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach