Przetargi.pl
Dostawa mięsa

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 41-400 Mysłowice, ul. Szymanowskiego 6
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 3183400 , fax. 032 3183399
  • Data zamieszczenia: 2013-01-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Szymanowskiego 6 6
    41-400 Mysłowice, woj. śląskie
    tel. 032 3183400, fax. 032 3183399
    REGON: 00031986500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1). Mięso wołowe bez kości świeże, mięso uzyskane z części ćwierćtuszy tylnej, z części udźca po odkostnieniu całkowitym, ściągnięciu tłuszczu i błon ścięgnistych mięśni w ilości 250 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 2). Mięso mielone wieprzowo - wołowe świeże, w ilości 4000 kg, pakowane hermetycznie w opakowania jednostkowe od 0,5 do 4 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy. 3). Mięso mielone wołowe świeże, w ilości 300 kg, pakowane hermetycznie w opakowania jednostkowe od 0,5 do 1 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy. 4). Kurczaki świeże w ilości 1500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 5). Udka z kurczaka świeże (waga 1 sztuki do 300 g, porcje o zbliżonej wielkości) w ilości 1800 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 6). Skrzydełka z kurczaka świeże w ilości 1000 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 7). Żołądki drobiowe świeże w ilości 800 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 8). Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 1500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 9). Łopatka wieprzowa bez kości świeża w ilości 2500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 10). Schab bez kości świeży w ilości 1500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 11). Słonina świeża w ilości 1200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 12). Karkówka wieprzowa bez kości świeża w ilości 1000 kg. minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach