Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 41-400 Mysłowice, ul. Szymanowskiego 6
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 3183400 , fax. 032 3183399
- Data zamieszczenia: 2013-01-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Szymanowskiego 6 6
41-400 Mysłowice, woj. śląskie
tel. 032 3183400, fax. 032 3183399
REGON: 00031986500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1). Mięso wołowe bez kości świeże, mięso uzyskane z części ćwierćtuszy tylnej, z części udźca po odkostnieniu całkowitym, ściągnięciu tłuszczu i błon ścięgnistych mięśni w ilości 250 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 2). Mięso mielone wieprzowo - wołowe świeże, w ilości 4000 kg, pakowane hermetycznie w opakowania jednostkowe od 0,5 do 4 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy. 3). Mięso mielone wołowe świeże, w ilości 300 kg, pakowane hermetycznie w opakowania jednostkowe od 0,5 do 1 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy. 4). Kurczaki świeże w ilości 1500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 5). Udka z kurczaka świeże (waga 1 sztuki do 300 g, porcje o zbliżonej wielkości) w ilości 1800 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 6). Skrzydełka z kurczaka świeże w ilości 1000 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 7). Żołądki drobiowe świeże w ilości 800 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 8). Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 1500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 9). Łopatka wieprzowa bez kości świeża w ilości 2500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 10). Schab bez kości świeży w ilości 1500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 11). Słonina świeża w ilości 1200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 12). Karkówka wieprzowa bez kości świeża w ilości 1000 kg. minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2016-01-20 - Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2016-01-12 - Dostawa produktów żywnościowych na potrzeby żywienia w Dziennym Domu Pomocy w Mikołowie
Dodano: 2015-11-10 - Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2015-01-15 - Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2014-01-15 - Dostawę mięsa i wędlin do SPZOL w Rajczy przez okres 24 miesięcy, czyli od 01.01.2014 r. do 31.12.2015 r.
Dodano: 2013-10-16 - Dostawy Mięsa i wędlin
Dodano: 2013-01-16 - Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2012-09-17 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2012-06-11 - 9/PN/DEG/AS/2012 - Dostawa półtusz wieprzowych oskórowanych dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku
Dodano: 2012-04-20