Przetargi.pl
Dostawa produktów ogólnospożywczych

Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo ogłasza przetarg

  • Adres: 11-700 Mrągowo, Półwysep Czterech Wiatrów
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-11-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo
    Półwysep Czterech Wiatrów
    11-700 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
    REGON: 510286697
  • Adres strony internetowej zamawiającego: woszkmragowo.wp.mil.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów ogólnospożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część nr 1: Przetwory warzywne i owocowe.Szczegółową specyfikację ilościową określają Załącznik nr 1A do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szzegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określa dla części nr 1 zamówienia dokument określony w Załączniku nr 5A do SWZ, opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załączniki te są integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 2: Przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane. Szczegółową specyfikację ilościową określa Załącznik nr 1B do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określa dla części nr 2 zamówienia dokument określony w Załączniku nr 5B do SWZ opracowany przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załącznik ten jest integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 3: Czekolady, wyroby cukiernicze, desery i używki. Szczegółową specyfikację ilościową określa Załącznik nr 1C do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określa dla części nr 3 zamówienia: dokumenty określone w Załączniku nr 5C do SWZ opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załącznik ten jest integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 4: Napoje bezalkoholowe. Szczegółową specyfikację ilościową określają Załączniki nr 1D do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określają dla części nr 4 zamówienia: dokumenty określone w Załączniku nr 5D do SWZ opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załączniki te są integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 5: Oleje i tłuszcze roślinne. Szczegółową specyfikację ilościową określają Załączniki nr 1E do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określają dla części nr 5 zamówienia dokumenty określone w Załączniku nr 5E do SWZ opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załącznik ten jest integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 6: Sosy, zupy, przyprawy przetworzone. Szczegółową specyfikację ilościową określają Załącznik nr 1Fdo SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określają dla części nr 6 zamówienia dokumenty określone w Załączniku nr 5F do SWZ opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załącznik ten jest integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 7: Kawa, herbata. 3. Szczegółową specyfikację ilościową określa Załącznik nr 1G do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określają dla części nr 7 zamówienia dokumenty określone w Załączniku nr 5G do SWZ opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załączniki te są integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 8: Miód. Szczegółową specyfikację ilościową określa Załącznik nr 1H do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określają dla części nr 8 zamówienia dokumenty określone w Załączniku nr 5H do SWZ opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załączniki te są integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 9: Dania instant. Szczegółową specyfikację ilościową określają Załączniki nr 1I do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określają: dla części nr 9 zamówienia dokumenty określone w Załączniku nr 5I do SWZ,opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załączniki te są integralną częścią SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15330000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-12-07

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach