Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo ogłasza przetarg
- Adres: 11-700 Mrągowo, Półwysep Czterech Wiatrów
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2022-11-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo
Półwysep Czterech Wiatrów
11-700 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
REGON: 510286697 - Adres strony internetowej zamawiającego: woszkmragowo.wp.mil.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów ogólnospożywczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część nr 1: Przetwory warzywne i owocowe.Szczegółową specyfikację ilościową określają Załącznik nr 1A do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szzegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określa dla części nr 1 zamówienia dokument określony w Załączniku nr 5A do SWZ, opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załączniki te są integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 2: Przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane. Szczegółową specyfikację ilościową określa Załącznik nr 1B do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określa dla części nr 2 zamówienia dokument określony w Załączniku nr 5B do SWZ opracowany przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załącznik ten jest integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 3: Czekolady, wyroby cukiernicze, desery i używki. Szczegółową specyfikację ilościową określa Załącznik nr 1C do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określa dla części nr 3 zamówienia: dokumenty określone w Załączniku nr 5C do SWZ opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załącznik ten jest integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 4: Napoje bezalkoholowe. Szczegółową specyfikację ilościową określają Załączniki nr 1D do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określają dla części nr 4 zamówienia: dokumenty określone w Załączniku nr 5D do SWZ opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załączniki te są integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 5: Oleje i tłuszcze roślinne. Szczegółową specyfikację ilościową określają Załączniki nr 1E do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określają dla części nr 5 zamówienia dokumenty określone w Załączniku nr 5E do SWZ opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załącznik ten jest integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 6: Sosy, zupy, przyprawy przetworzone. Szczegółową specyfikację ilościową określają Załącznik nr 1Fdo SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określają dla części nr 6 zamówienia dokumenty określone w Załączniku nr 5F do SWZ opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załącznik ten jest integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 7: Kawa, herbata. 3. Szczegółową specyfikację ilościową określa Załącznik nr 1G do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określają dla części nr 7 zamówienia dokumenty określone w Załączniku nr 5G do SWZ opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załączniki te są integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 8: Miód. Szczegółową specyfikację ilościową określa Załącznik nr 1H do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określają dla części nr 8 zamówienia dokumenty określone w Załączniku nr 5H do SWZ opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załączniki te są integralną częścią SWZ.Przedmiotem zamówienia jest Część nr 9: Dania instant. Szczegółową specyfikację ilościową określają Załączniki nr 1I do SWZ. Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji zaproponowanej ceny ofertowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie wymagań jakościowych, terminów przydatności do spożycia, znakowania i opakowania określają: dla części nr 9 zamówienia dokumenty określone w Załączniku nr 5I do SWZ,opracowane przez Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie. Załączniki te są integralną częścią SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15330000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-12-07
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej im. Kawalerów Orderu Uśmiechu w Tereszewie, Szkoły Podstawowej im. Przyjaciół Ziemi w Marzęcicach, Zespołu Szkół im. Władysława Jagiełły w Kurzętniku, Gminnego Zespołu Opiekuńczo-Wychowawczego w Kurzętniku”
Dodano: 2021-01-28 - „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej im. Kawalerów Orderu Uśmiechu w Tereszewie, Szkoły Podstawowej im. Przyjaciół Ziemi w Marzęcicach, Zespołu Szkół im. Władysława Jagiełły w Kurzętniku, Gminnego Zespołu Opiekuńczo-Wychowawczego w Kurzętniku”
Dodano: 2020-12-15 - Dostawy warzyw i owoców przetworzonych
Dodano: 2019-12-18 - Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego warzyw i owoców przetworzonych oraz nieprzetworzonych
Dodano: 2018-09-12 - Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego warzyw i owoców przetworzonych oraz nieprzetworzonych
Dodano: 2018-05-18 - SUKCESYWNE DOSTAWY DO MAGAZYNU ŻYNOŚCIOWEGO ZAMAWIAJĄCEGO WARZYW I OWOCÓW PRZETWORZONYCH I NIEPRZETWORZONYCH
Dodano: 2017-10-05