Przetargi.pl
Dostawa produktów mrożonych

Areszt Śledczy w Warszawie Białołęce ogłasza przetarg

  • Adres: 03016 Warszawa, ul. Ciupagi
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 223 217 650 , fax. 022 8111537, 8110052
  • Data zamieszczenia: 2018-02-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Warszawie Białołęce
    ul. Ciupagi 1
    03016 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 223 217 650, fax. 022 8111537, 8110052
    REGON: 32049500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej - wymiar sprawiedliwości

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów mrożonych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa – produktów mrożonych w rodzaju i ilościach jak poniżej: 1. Kalafior różyczki CPV 15331170-9 PN-A-78602:/1996 - 20 000 kg (gramatura opakowania max do 20 kg) 2. Fasola szparagowa CPV 15331170-9 PN-A-78601:/1994 - 4000 kg (gramatura opakowania max do 20 kg) 3. Leczo warzywne CPV 15331170-9 PN-A-78608:/1997 - 10 500 kg (gramatura opakowania max do 20 kg) 4. Knedle truskawkowe CPV 15896000-5 PN-A-82201:1996/Az1:2004 - 10 500 kg (gramatura opakowania max do 20 kg) 5. Pyzy ziemniaczane CPV 15896000-5 PN-A-82201:1996/Az1:2004 - 10 000 kg (gramatura opakowania max do 20 kg) Minimalny termin przydatności do spożycia: 1 miesiąc od daty dostawy. Przedmiot zamówienia musi być wytworzony, zapakowany, oznakowany i dostarczony zgodnie z niżej wymienionymi normami i przepisami: - ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz.U. 2016, Nr 171 poz. 1225) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy; - rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (Dz. U. 2015, poz. 29, z poźn. zm.).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15331170-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy, którzy: 1) nie podlegają wykluczeniu; 2) spełniają warunki udziału w postępowaniu w zakresie: - zdolności technicznej lub zawodowej Za spełniających ten warunek zamawiający uzna wykonawców, którzy w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują dostawy produktów mrożonych o wartości nie mniejszej niż 50 000 PLN oraz potwierdzą, że dostawy te zostały wykonane lub są wykonywane należycie. Sposób oceny spełniania warunków: Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, jeżeli wszystkie dokumenty i oświadczenia przedstawione w ofercie będą prawidłowo sporządzone, kompletne, aktualne oraz podpisane przez osoby uprawnione. Zamawiający przy ocenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu zastosuje kryterium: spełnia / nie spełni

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach