Starostwo Powiatowe ogłasza przetarg
- Adres: 34-300 Żywiec, ul. Krasińskiego 13
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 33 8605000 , fax. 33 8605083
- Data zamieszczenia: 2014-01-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Starostwo Powiatowe
ul. Krasińskiego 13 13
34-300 Żywiec, woj. śląskie
tel. 33 8605000, fax. 33 8605083
REGON: 07219804900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.starostwo.zywiec.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów mleczarskich do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa produktów mleczarskich do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu przy ul. Komisji Edukacji Narodowej 3. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa wykaz produktów mleczarskich stanowiący Załącznik nr 5 do specyfikacji. 3. Ilości podane przez Zamawiającego w wykazie stanowiącym Załącznik Nr 5 do Specyfikacji są wyłącznie szacunkowe i służą tylko do wyliczenia ceny ofert i porównania złożonych ofert. Ilość faktycznego zapotrzebowania na produkty mleczarskie będzie odbiegać od ilości wskazanych w wykazie. Wynagrodzenie Wykonawcy wynikać będzie z ilości faktycznie dostarczonych produktów mleczarskich oraz zaoferowanych cen jednostkowych. Umowa zawarta z wyłonionym w drodze postępowania przetargowego wykonawcą rozliczana będzie na podstawie zaoferowanych w ofercie cen jednostkowych i faktycznie dostarczonych produktów mleczarskich, w oparciu o składane przez Zamawiającego zapotrzebowanie. 4. Dostarczony towar powinien być dobrej jakości, odpowiadać przepisom sanitarnym i recepturom, powinien posiadać oznaczenia daty przydatności do spożycia oraz jego producenta. 5. Zamawiający dopuszcza dostawę produktów równoważnych do opisanych w wykazie stanowiącym Załącznik Nr 5 do Specyfikacji. Gramatura oferowanego produktu równoważnego nie może być niższa niż gramatura produktu wskazanego w wykazie. Zaoferowane produkty równoważne muszą posiadać te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, estetyka, konsystencja) oraz zawierać w swoim składzie te same surowce użyte do produkcji, co produkt określony przez Zamawiającego. 6. Towar powinien być dostarczany w każdy dzień roboczy i w soboty (sporadycznie). 7. Szczegółowy asortyment dostawy podawany będzie wykonawcy na dzień przed dostawą do godz. 15:00. 8. Towar ma być dostarczany do siedziby Zamawiającego własnym transportem Wykonawcy między godziną 7:00 a 8:00. 9. Wykonawca dostarcza towar do magazynu kuchni. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1. Zamawiający nie przewiduje obowiązku wniesienia wadium 2. Zamawiający nie będzie wymagał złożenia zabezpieczenia należytego wykonania umowy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.starostwo.zywiec.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Bielsku-Białej
Dodano: 2016-07-08 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ DLA DOROSŁYCH W BYTOMIU PAKIET II
Dodano: 2016-05-16 - SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH DO CENTRALNEJ SZKOŁY PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W CZĘSTOCHOWIE
Dodano: 2016-05-13 - 5/PN/DEG/AM/2016 - Dostawa artykułów nabiałowych, tłuszczowych i jaj dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku.
Dodano: 2016-04-18 - Sukcesywne dostawy wraz z transportem nabiału i tłuszczów w 2016r
Dodano: 2016-01-20 - COW-ZAF 27.PŻ.1.2016
Dodano: 2016-01-19 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Bielsku-Białej
Dodano: 2015-12-08 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
Dodano: 2015-12-08 - Zakup i sukcesywna dostawa żywności do Żłobka Miejskiego im. Tadeusza Więcka w Mikołowie
Dodano: 2015-12-03 - Sukcesywna dostawa nabiału i tłuszczy do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim
Dodano: 2015-11-26