Przetargi.pl
Dostawa produktów mleczarskich dla Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego w Żurawicy im. prof. Eugeniusza Brzezickiego.

Wojewódzki Podkarpacki Szpital Psychiatryczny im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy ogłasza przetarg

  • Adres: 37-710 Żurawica, ul. Różana 9
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 6723740 wew. 361 , fax. 672-37-21
  • Data zamieszczenia: 2015-11-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Podkarpacki Szpital Psychiatryczny im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy
    ul. Różana 9 9
    37-710 Żurawica, woj. podkarpackie
    tel. 6723740 wew. 361, fax. 672-37-21
    REGON: 00066765500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: szpitalzurawica.republika.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów mleczarskich dla Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego w Żurawicy im. prof. Eugeniusza Brzezickiego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów mleczarskich do magazynu żywnościowego Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy przy ul. Różana 9. 2.Szczegółowy zakres zamówienia został określony w wykazie asortymentowo-ilościowym, stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ. Pozostałe warunki dotyczące realizacji zamówienia zostały określone w projekcie umowy stanowiącym załącznik Nr 2 do SIWZ. 3.Zamawiający określa szczególne wymagania dla niżej wymienionych produktów mleczarskich wykazanych w załączniku Nr 1: 1) poz. 1 - mleko 2 %, 2) poz. 2 - ser twardy pełnotłusty, 3) poz. 3 - ser topiony, 4) poz. 4 - śmietana homogenizowana 12%, 5) poz. 5 - śmietana homogenizowana 18%, 4. Mleko 2%: 1) pakowane w folię, karton lub butelkę plastikową o pojemności 1 ÷ 10 l. 5. Ser twardy pełnotłusty: 1) winien być wyprodukowany z mleka, bez dodatku tłuszczu roślinnego; 2) winien być pełnotłusty o zawartości tłuszczu nie mniej, niż 42%; 3) niedopuszczalny jest wyrób seropodobny. 6. Ser topiony. 1) winien być o zawartości tłuszczu nie mniej, niż 16%; 2) winien być pakowany w folię aluminiową o wadze 100 g oraz opakowanie zbiorcze - pudełko tekturowe o wadze 1 kg. 7. Śmietana homogenizowana 12%. 1) winna być pakowana w folię, karton lub butelkę plastikową o pojemności 0,25 ÷ 0,5 l. 8. Śmietana homogenizowana 18%. 1) winna być pakowana w folię, karton lub butelkę plastikową o pojemności 0,25 ÷ 0,5 l. 9.Podany w opisie przedmiot zamówienia, wyszczególniony w wykazie asortymentowo - ilościowym, stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ oraz formularz ofertowo-cenowy stanowiący załącznik Nr 3 do SIWZ, jedynie prognozują szacunkową ilość dostawy produktów mleczarskich i mają charakter wyłącznie orientacyjny. Nie stanowią ze strony zamawiającego zobowiązania do zamówienia produktów w podanej ilości. 10. Zamawiający nie dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. 11. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. 12. Dostawa produktów do magazynu żywnościowego Zamawiającego odbywać się będzie na podstawie przyjęcia magazynowego przez magazyniera, który potwierdzi odbiór towaru własnoręcznym podpisem na fakturze Dostawcy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: (//www.wpsp.internetdsl.pl w zakładce Przetargi).
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach