Przetargi.pl
DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH

Akademia Obrony Narodowej ogłasza przetarg

  • Adres: 00-910 Warszawa, al. Gen. A. Chruściela 103
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 6813780 , fax. 022 6813175
  • Data zamieszczenia: 2014-07-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Obrony Narodowej
    al. Gen. A. Chruściela 103 103
    00-910 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 6813780, fax. 022 6813175
    REGON: 01157424400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.aon.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    DOSTAWĘ PRODUKTÓW MLECZARSKICH Mleko w proszku pełne kg 2500, Mleko spożywcze pasteryz.2% tł. l 1000, Mleko UHT 1L l 1000, Śmietana 18% tł. l 4000, Śmietanka do kawy UHT 10% tł. 10 g kg 250, Jogurt naturalny 2% tł. kg 500, Jogurt owocowy 1,5%-2,5% tł. kg 1200, Deser mleczny (rózne smaki) kg 500, Deser jogurty (rózne smaki) kg 1000, Serek homogenizowany naturalny kg 1000, Serek homogenizowany waniliowy kg 1500, Serek homogenizowany owocowy kg 1500, Serek twarogowy świeży kg 500, Serek naturalny do smarowania kg 1000, Ser twarogowy półtłusty kg 800, Ser ziarnisty kg 1200, Ser typu fromage kg 800, Ser typu feta kg 800, Ser edamski pełnotłusty kg 800, Ser gouda pełnotłusty kg 800, Ser salami pełnotłusty kg 800, Ser typu camembert kg 150, Ser topiony z szynką kg 1000, Ser topiony z papryką kg 1000, Ser topiony pełnotłusty kg 1000, Ser topiony tłusty plasterkowany kg 1000, Ser topiony kremowy wielosmakowy kg 200, Masło ekstra kg 5000, Masło ekstra opakowanie 10-20 g kg 300, Ser pleśniowy brie pelnotłusty kg 50, Ser parmezan twardy kg 50, Ser mozzarella kg 300, Ser mozzarella kulki kg 100, Śmietana 30% tł. l 250, Frytura w płynie 20l-25l l 1000, Ser twarogowy sernikowy kg 500.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: W celu zabezpieczenia podpisania umowy przez wykonawców, każda oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości 10000,00 PLN (dziesięć tysięcy złotych).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.aon.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach