Przetargi.pl
DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH

Akademia Obrony Narodowej ogłasza przetarg

  • Adres: 00-910 Warszawa, al. Gen. A. Chruściela 103
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 6813780 , fax. 022 6813175
  • Data zamieszczenia: 2013-11-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Obrony Narodowej
    al. Gen. A. Chruściela 103 103
    00-910 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 6813780, fax. 022 6813175
    REGON: 01157424400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.aon.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1 Mleko w proszku pełne kg 1400 2 Mleko spożywcze pasteryz. 2procent tł. l 800 3 Mleko UHT 1L l 800 4 Śmietana 18procent tł. l 2300 5 Śmietanka do kawy UHT 10 procent tł. 10 g kg 100 6 Jogurt naturalny 2 procent tł. kg 350 7 Jogurt owocowy 2,5 procent tł. kg 500 8 Deser mleczny (rózne smaki) kg 350 9 Deser jogurty (rózne smaki) kg 350 10 Serek homogenizowany naturalny kg 350 11 Serek homogenizowany waniliowy kg 800 12 Serek homogenizowany owocowy kg 800 13 Serek twarogowy świeży kg 400 14 Serek naturalny do smarowania kg 200 15 Ser twarogowy półtłusty kg 600 16 Ser ziarnisty kg 900 17 Ser typu fromage kg 400 18 Ser typu feta kg 400 19 Ser edamski pełnotłusty kg 400 20 Ser gouda pełnotłusty kg 400 21 Ser salami pełnotłusty kg 400 22 Ser typu camembert kg 100 23 Ser topiony z szynką kg 200 24 Ser topiony z papryką kg 200 25 Ser topiony pełnotłusty kg 200 26 Ser topiony tłusty plasterkowany kg 300 27 Ser topiony kremowy wielosmakowy kg 200 28 Masło ekstra kg 2000 29 Masło ekstra opakowanie 20 g kg 100 30 Ser pleśniowy brie pełnotłusty kg 20 31 Ser parmezan twardy kg 20 32 Ser mozzarella kg 100 33 Ser mozzarella kulki kg 20 34 Śmietana 30 procent tł. l 100 35 Frytura w płynie 25l l 600
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Każda oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości 5000,00 PLN

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.aon.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach