Centralny Ośrodek Sportu - Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Wałczu ogłasza przetarg
- Adres: 78-600 Wałcz, Al. Zdobywców Wału Pomorskiego
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 67 258 44 61 , fax. 67 258 44 61 wew. 448
- Data zamieszczenia:
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu - Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Wałczu
Al. Zdobywców Wału Pomorskiego 99
78-600 Wałcz, woj. zachodniopomorskie
tel. 67 258 44 61, fax. 67 258 44 61 wew. 448
REGON: 14273335600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.walcz.cos.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: instytucja gospodarki budźetowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów mleczarskich - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów mleczarskich. Produkty mleczarskie muszą być wysokiej jakości, spełniać wymagania jakościowe dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich normach, posiadać odpowiednie atesty, certyfikaty, zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej oraz systemu HACCP. Produkty mleczarskie będą przechowywane, u zamawiającego, w pojemnikach wykonawcy do czasu kolejnej dostawy (pojemniki czyste, bez obcych zapachów, mające atesty, powinny być przeznaczone tylko do jednego rodzaju asortymentu). 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz zakres zamówienia został określony w załącznik nr 2 do SIWZ (formularz kalkulacyjny). Pozostałe warunki dotyczące realizacji zamówienia zostały określone w załączniku nr 3 do SIWZ (wzór umowy). 3. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zastosowania prawa opcji, tj. możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości dostarczanych produktów mleczarskich w jednej ze wskazanych w załączniku nr 2 do SIWZ (formularz kalkulacyjny) pozycji lub całkowitej rezygnacji z jednej z pozycji. Maksymalny zakres przedmiotu zamówienia może zostać pomniejszony maksymalnie o 20% ogólnej wartości zamówienia, tzn. zostanie zrealizowany w co najmniej 80%. W wyniku zastosowania prawa opcji wynagrodzenie wykonawcy może ulec zmniejszeniu proporcjonalnie do faktycznie wykonanej dostawy. Z tego tytułu wykonawcy nie przysługuje prawo do roszczeń w stosunku do niezrealizowanej części zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy mleka i nabiału dla Domu Pomocy Społecznej „Dom Kombatanta” z siedzibą przy ul. Kruczej 17 w Szczecinie
Dodano: 2024-06-28 - Sukcesywne dostawy nabiału do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w drugiej połowie 2024 roku
Dodano: 2024-05-30 - Sukcesywne dostawy mleka i nabiału dla Domu Pomocy Społecznej „Dom Kombatanta” z siedzibą przy ul. Kruczej 17 w Szczecinie
Dodano: 2024-05-22 - Dostawy produktów mleczarskich
Dodano: 2024-03-03 - Sukcesywne dostawy produktów mleczarskich do Domu Pomocy Społecznej dla Osób Przewlekle Somatycznie Chorych w Myśliborzu na rok 2024
Dodano: 2024-01-29 - Dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu I Liceum ogólnokształcącego w Białym Borze w 2024 roku
Dodano: 2024-01-21 - Sukcesywne dostawy nabiału dla Centrum Opieki nad Dzieckiem im. K. Maciejewicza w Szczecinie
Dodano: 2024-01-02 - Sukcesywne dostawy nabiału do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w pierwszej połowie 2024 roku
Dodano: 2023-12-23 - Dostawy nabiału
Dodano: 2023-09-06 - Dostawa żywności do Punktów Wsparcia Dziennego w Barlinku i w Myśliborzu w 2023 r.
Dodano: 2023-08-02