Wojewódzki Szpital im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu ogłasza przetarg
- Adres: 39-400 Tarnobrzeg, ul. Szpitalna 1
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 15 8123208 , fax. 15 8123209
- Data zamieszczenia: 2016-03-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu
ul. Szpitalna 1 1
39-400 Tarnobrzeg, woj. podkarpackie
tel. 15 8123208, fax. 15 8123209
REGON: 00031257300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitaltbg.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów mięsnych dla Wojewódzkiego Szpitala im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów mięsnych ujęta w 3 pakietach dla Wojewódzkiego Szpitala im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu, II. Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów mięsnych dla Wojewódzkiego Szpitala im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu. 1. Kod CPV wg Wspólnego Słownika Zamówień: 15131600-1 Produkty wołowe i cielęce 15131120-2 Produkty wędliniarskie 15131500-0 Produkty drobiowe 2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Formularz cenowy stanowiący Załącznik nr 2 do SIWZ: Pakiet I Drób i podroby drobiowe Pakiet II Produkty wędliniarskie Pakiet III Mięso wołowe 3 Ilości wskazane w Formularzach cenowych stanowiących Załącznik nr 2 do SIWZ - dla są wielkościami orientacyjnymi, przyjętymi dla celu porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151316001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: jakość
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitaltbg.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa wołowego, wędlin, drobiu i podrobów drobiowych
Dodano: 2015-02-26 - Dostawa mięsa wołowego, wędlin, drobiu i podrobów drobiowych dla Wojewódzkiego Szpitala im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu
Dodano: 2014-04-03 - Dostawa mięsa wołowego, wędlin, drobiu i podrobów drobiowych dla Wojewódzkiego Szpitala im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu
Dodano: 2013-02-28