Przetargi.pl
dostawa produktów mięsnych

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 44-268 Jastrzębie-Zdrój, ul. C. K. Norwida 23
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 4710997 , fax. 032 4710997
  • Data zamieszczenia: 2009-08-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. C. K. Norwida 23 23
    44-268 Jastrzębie-Zdrój, woj. śląskie
    tel. 032 4710997, fax. 032 4710997
    REGON: 00031980700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: zakład karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa produktów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    część I (podroby i wędliny niższe) 1. słonina wędzona - 220 kg 2. smalec - 290 kg 3. kaszanka w cienkim flaku - 2500 kg 4. wątroba wieprzowa - 2000 kg 5. flak wołowy - 1000 kg 6. salceson biały - 2500 kg 7. parówka drobiowa - 2000 kg 8. parówka cienka - 2000 kg 9. kiełbasa mortadela - 2400 kg 10. pasztet wieprzowy pieczony, w foremkach - 1700 kg część II (wędliny) 1. boczek faszerowany - 1500 kg 2. boczek wędzony - 2400 kg 3. kiełbasa zwyczajna - 4700 kg 4. kiełbasa drobiowa - 2500 kg 5. pieczeń dworska w foremkach - 2000 kg 6. kiełbasa mielonka - 2300 kg 7. kiełbasa boczkowa - 2300 kg 8.. kiełbasa śląska - 2400 kg 9.. kiełbasa ogniskowa - 3200 kg 10. kiełbasa podwawelska - 2400 kg 11. kiełbasa kminkowa - 1500 kg 12. kiełbasa żywiecka - 1000 kg 13. polędwica drobiowa - 1000 kg 14. szynka mielona - 1500 kg Uwaga: aby oferta dotycząca danej części była ważna musi być kompletna tzn. zawierać ceny wszystkich art. wchodzących w skład danej części. Do oceny oferty brana jest pod uwagę tylko cena całej części.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium dla całości zamówienia wynosi 3000 zł (słownie: trzy tysiące zł). Wadium dla poszczególnych części wynosi: część I (podroby i wędliny niższe) - 1000 zł (słownie: jeden tysiąc zł) część II (wędliny) - 2000 zł (słownie: dwa tysiące zł)
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy : spełniają wymogi określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych i nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 i 2 ustawy Pzp
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Należy przedłożyć oświadczenie o spełnianiu warunków, będące załącznikiem SIWZ. Warunek , o którym mowa - oceniany będzie na zasadzie: spełnia / nie spełnia na podstawie podpisanego oświadczenia będącego załącznikiem SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach