Przetargi.pl
Dostawa produktów mięsnych

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 33300 Nowy Sącz, ul. Pijarska
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 184 485 600 , fax. 184 485 609
  • Data zamieszczenia: 2017-06-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Pijarska 1
    33300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
    tel. 184 485 600, fax. 184 485 609
    REGON: 31999000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów mięsnych
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów mięsnych: Część I – produkty mięsne drobiowe: 1) 12 100 kg - ćwiartka z kurczaka schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 2) 1 200 kg - kiełbasa szynkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 3) 1100 kg - polędwica tostowa z drobiu zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 4) 400 kg - pasztetowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 5) 1 400 kg - parówki drobiowe zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. Część II – produkty mięsne wieprzowe: 1) 2 300 kg - półtusze wieprzowe schłodzone zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina. 2) 2 000 kg – Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry – schłodzona zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina. 3) 1 970 kg - salceson ozorkowy zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 4) 1 650 kg - podgardle wędzone zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 5) 1 400 kg - pasztetowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 6) 3 600 kg - kiełbasa mielona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 7) 2 140 kg - luncheon meat zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 8) 300 kg - kiełbasa krakowska parzona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 9) 4 650 kg - kiełbasa zwyczajna zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 10) 1 970 kg - kiełbasa toruńska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 11) 4 470 kg - mortadela zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 12) 2 600 kg - kaszanka zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131134-3) – kaszanka i inne wędliny krwiste.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112000-6

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach