Przetargi.pl
Dostawa produktów i artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej,praktycznej nauki zawodu oraz innych potrzeb związanych z działalnością szkoły, w budynku Zespołu Szkół Gastronomicznych im.prof.E.Pijanowskiego przy ul.Poznańskiej 6/8 w Warszawie

Zespół Szkół Gastronomicznych im. Eugeniusza Pijanowskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 00-680 Warszawa, ul. Poznańska 6/8
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 629 35 81 , fax. 22 628 56 28
  • Data zamieszczenia: 2012-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Gastronomicznych im. Eugeniusza Pijanowskiego
    ul. Poznańska 6/8 6/8
    00-680 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 629 35 81, fax. 22 628 56 28
    REGON: 00018582100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsg.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów i artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej,praktycznej nauki zawodu oraz innych potrzeb związanych z działalnością szkoły, w budynku Zespołu Szkół Gastronomicznych im.prof.E.Pijanowskiego przy ul.Poznańskiej 6/8 w Warszawie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Artykuły spożywcze: mięso,drób ,wędliny,warzywa,owoce oraz pozostałe. Szczegółowe zestawienie w załączniku nr.6 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: warunki realizacji dostaw
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsg.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach