Przetargi.pl
Dostawa produktów głęboko mrożonych przygotowanych metodą sous-vide z podziałem na 2 części (zadania)

2 Regionalna Baza Logistyczna w Warszawie ogłasza przetarg

  • Adres: 04-470 Warszawa, ul. Marsa
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 261815214 , fax. 261815093
  • Data zamieszczenia: 2017-10-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 2 Regionalna Baza Logistyczna w Warszawie
    ul. Marsa 110
    04-470 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 261815214, fax. 261815093
    REGON: 142665904
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.2rblog.wp.mil.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Skarb Państwa, Jednostka Budżetowa - podsektor rządowy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów głęboko mrożonych przygotowanych metodą sous-vide z podziałem na 2 części (zadania)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów głęboko mrożonych przygotowanych metodą sous-vide z podziałem na 2 części (zadania). Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SIWZ (Opis Przedmiotu Zamówienia) oraz w załączniku nr 5 do SIWZ (Wzór Umowy) stanowiących integralną część SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15896000-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Zamawiający żąda wniesienia wadium w łącznej wysokości 2 420,00 PLN (słownie: dwa tysiące czterysta dwadzieścia złotych 00/100), w tym na: zadanie nr 1 – 320,00 PLN (słownie: trzysta dwadzieścia złotych 00/100); zadanie nr 2 – 2 100,00 PLN (słownie: dwa tysiące sto złotych 00/100); Wykonawca składający ofertę na wybrane zadania dokonuje wpłaty wadium w wysokości wyszczególnionej dla poszczególnych zadań (części). 2. Wadium musi być wniesione przed upływem terminu składania ofert, wskazanym w Rozdziale XII SIWZ.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna spełnienie tego warunku, jeżeli: 1.Wykonawca został dopuszczony do produkcji lub obrotu artykułami spożywczymi - Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 r. nr 171, poz. 1225 z późn. zm.); 2. Wykonawca posiada zgłoszoną działalność gospodarczą w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi, do wojewódzkiego inspektora jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych - Ustawa z dnia 21 grudnia 2000 r. roku o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2001 r. nr 5, poz. 44 z późn. zm).;

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach