Przetargi.pl
Dostawa produktów głęboko mrożonych

2 Regionalna Baza Logistyczna ogłasza przetarg

  • Adres: 04-470 Warszawa, Marsa
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 261815214 , fax. 261815093
  • Data zamieszczenia: 2018-03-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 2 Regionalna Baza Logistyczna
    Marsa 110
    04-470 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 261815214, fax. 261815093
    REGON: 142665904
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.2rblog.wp.mil.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Budżetowa - Podsektor rządowy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów głęboko mrożonych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów głęboko mrożonych. Wymogi oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SIWZ (Opis Przedmiotu Zamówienia) oraz w załączniku nr 5 do SIWZ (Wzór Umowy) stanowiących integralną część SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15332400-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Zamawiający żąda wniesienia wadium w wysokości 6 600,00 PLN (słownie: sześć tysięcy sześćset złotych 00/100). 2. Wadium musi być wniesione przed upływem terminu składania ofert, wskazanym w Rozdziale XII SIWZ. 3.Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium na cały okres związania ofertą, określony w Rozdziale X SIWZ. 4. Szczegółowe informacje dotyczące wadium Zawiadamiając określił w rozdziale IX SIWZ, która została zamieszczana na stronie internetowej Zamawiającego www.2rblog.wp.mil.pl.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Wykonawca został dopuszczony do produkcji lub obrotu artykułami spożywczymi - Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia – (Dz. U. z 2006r. nr 171, poz.1225 z późn. zm.) 2. Wykonawca posiada zgłoszoną działalność gospodarczą w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi, do wojewódzkiego inspektora jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych - Ustawa z dnia 21 grudnia 2000 r. roku o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych –Ustawa z dnia 21 grudnia 2000r. o jakości handlowej artykułów rolno –spożywczych (Dz. U. z 2001 r nr. 5 poz. 44 z późn. zm)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną