Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 5 w Rybniku ogłasza przetarg
- Adres: 44-200 Rybnik, ul. dr. Mariana Różańskiego 14 a
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 4221281 , fax. 32 4221281
- Data zamieszczenia: 2013-02-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 5 w Rybniku
ul. dr. Mariana Różańskiego 14 a 14 a
44-200 Rybnik, woj. śląskie
tel. 32 4221281, fax. 32 4221281
REGON: 24294691300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.rybnik.pl/sp5/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów garmażeryjnych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 5 w Rybniku w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 5 w Rybniku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.1. Przedmiot zamówienia: Dostawa produktów garmażeryjnych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 5 w Rybniku w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 5 w Rybniku 1.2. Miejsce realizacji: Dostawy będą realizowane cyklicznie do: Szkoły Podstawowej nr 5 w Rybniku w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 5 w Rybniku, przy ul. dr. Mariana Różańskiego 14a 1.3. Termin realizacji Zamówienie będzie realizowane od dnia podpisania umowy do dnia 31 grudnia 2013 roku. 1.4.Szczegółowy zakres zamówienia stanowią: - Załącznik nr 5 1.5.Zastrzega się, iż zakres ilościowy określony w załączniku 5 (Szczegółowych kosztach wykonania zamówienia) jest zakresem szacunkowym. Wielkość poszczególnych dostaw wynikająca z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego ze wskazaniem zamawianych produktów i podaniem ilości określana będzie każdorazowo w zamówieniu przesłanym faksem, drogą elektroniczną lub składanym telefonicznie. 1.6.Dopuszcza się możliwość zamiany ilości poszczególnego asortymentu. Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w załączniku 5. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. 1.7.Każdy z produktów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Produkty muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą znajdować się pierwszej połowie okresu gwarancji. 1.8. Dostawy będą realizowane cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt. 1.9. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy. 1.10. W przypadkach, w których Zamawiający użył nazw własnych dla określenia walorów smakowych produktów, Zamawiający dopuszcza produkty o walorach smakowych takich samych lub wyższych. 1.11. Rozliczenia pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą będą następowały po każdym zrealizowanym prawidłowo zamówieniu, według cen jednostkowych przedstawionych w ofercie, na podstawie faktycznie zrealizowanych dostaw. 1.12. Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranego pracownika. Składana oferta musi uwzględniać wszystkie koszty związane z w/w warunkami określonymi przez Zamawiającego. Szczegółowy przedmiot zamówieni precyzuje specyfikacja istotnych warunków zamówienia - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od Wykonawców wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://zsp5.bip.edukacja.rybnik.eu/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- COW-ZAF 27.PŻ.7.2015
Dodano: 2015-11-24 - COW-ZAF 27.PŻ.5.2015
Dodano: 2015-07-21 - Zakup wraz z dostawą żywności dla potrzeb kuchni ogólnej Szpitala Powiatowego w Myszkowie
Dodano: 2015-05-19 - Dostawa ryb świeżych i przetworzonych do Domu Pomocy Społecznej W Chorzowie, ul. Wandy 64
Dodano: 2015-03-02 - COW-ZAF 27.PŻ.3.2015
Dodano: 2015-02-27 - COW-ZAF 27.PŻ.6.2014
Dodano: 2014-04-17 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Gminnego Ośrodka Rekreacji w Świerklańcu
Dodano: 2014-03-18 - DOSTAWĘ RYB DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W PIEKARACH ŚLĄSKICH na okres 17.03.2014r. - 31.12. 2014r
Dodano: 2014-02-27 - Sukcesywne dostawy ryb, mrożonek i artykułów sypkich dla Centrum Onkologii-Instytutu im. Marii Skłodowskiej-Curie Oddział w Gliwicach
Dodano: 2014-02-25 - DOSTAWY RYB I PRZETWORÓW RYBNYCH DO CENTRALNEJ SZKOŁY PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W CZĘSTOCHOWIE
Dodano: 2014-01-22