Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji ogłasza przetarg
- Adres: 82-300 Elbląg, ul. Karowa 1
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 055 642 45 30 , fax. 055 642 45 30
- Data zamieszczenia: 2011-11-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji
ul. Karowa 1 1
82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 055 642 45 30, fax. 055 642 45 30
REGON: 00066295900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mosir.elblag.eu
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa posiłków wg zamówień obiektów hotelowych MOSiR - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest: dostawa posiłków wg zamówień obiektów hotelowych MOSiR. Przedmiot główny: CPV: 55.32.10.00 - 6 Nazewnictwo wg CPV: usługi przygotowywania posiłków Przedmiot dodatkowy: CPV: 55.52 00.00 - 1 Nazewnictwo wg CPV: usługi dowożenia posiłków Przedmiotem zamówienia jest dostawa posiłków wg zamówień obiektów hotelowych MOSiR Zakres zamówienia obejmuje: 1) przygotowanie i dostawę posiłków: śniadań, obiadów, obiadokolacji i kolacji wg zamówień obiektów hotelowych ( Hotelu Stadion, ul. Brzeska 41 w Elblągu, Hotelu ATLETIKON, ul. Agrykola 8 w Elblągu) z przeznaczeniem dla gości hotelowych, 2) świadczenie usługi na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem szklanek do napojów, sztućców metalowych, serwetek papierowych ( dopuszcza się w wyjątkowych sytuacjach podawanie posiłków na naczyniach jednorazowych, po uzyskaniu uprzedniej zgody przedstawiciela hotelu), 3) świadczenie usługi wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, 4) estetyczne podawanie posiłków, 5) gotowość dostarczania posiłków w godzinach zmiennych określonych przez hotel między 630 a 2100, 6) zamawianie obiadów, obiadokolacji i kolacji z wyprzedzeniem nie krótszym niż 60 minut, 7) zamawianie śniadań do godz. 2000 - dnia poprzedniego lub od godz. 630 - w dniu zamówienia zachowując 60 minutowe wyprzedzenie czasowe, 8) dostarczanie posiłków własnym transportem, w pojemnikach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw, 9) zorganizowanie obsługi posiłków i zabezpieczenie obrusów materiałowych, przy jednorazowym złożeniu zamówienia na co najmniej 12 posiłków, 10) umieszczania każdorazowo w dostawie informacji o gramaturze poszczególnego rodzaju posiłku, 11) przestrzeganie wymagań określonych w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późniejszymi zmianami) 2. Przykładowe zestawy posiłków /w tym ich minimalną gramaturę/ określa Zamawiający w załączniku nr 1 do wzoru umowy 3. Rozliczenie usługi następować będzie w cyklu miesięcznym, po przedłożeniu faktury wraz z zatwierdzonym przez kierownika obiektu zestawieniem wydanych posiłków w danym okresie rozliczeniowym. 4. Przyjmuje się następujące wartości szacunkowe: średnia ilość dostarczanych posiłków w ciągu jednego miesiąca na wszystkie obiekty hotelowe: śniadania - 310 porcji obiady - 150 porcji kolacje - 100 porcji Zamawiający zastrzega, że uśredniona miesięczna wielkość posiłków, w trakcie trwania całej umowy może być niższa, niż oszacowano. Zamawiający informuje, że rzeczywiste ilości dostarczanych posiłków w poszczególnych miesiącach mogą być różne i zależne od zamówień gości hotelowych. 5. Zamawiający nie zastrzega w SIWZ, że część lub całość zamówienia nie może być powierzona podwykonawcom. Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom. 6. Zamawiający informuje, że nie przewiduje udzielenia zamówień uzupełniających. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mosir.elblag.eu
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie, dowiezienie i wydawanie posiłków w placówkach oświatowych na terenie gminy Rozogi w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-15 - przetarg nieograniczony na usługę żywienia pacjentów szpitala
Dodano: 2016-07-07 - Żywienie pacjentów Szpitala Mrągowskiego im. Michała Kajki Sp. z o.o.
Dodano: 2016-06-14 - sporządzanie posiłków dla pacjentów Szpitala Powiatowego Sp. z o.o. w Pasłęku
Dodano: 2016-03-31 - Usługi w zakresie przygotowywania i dostarczania posiłków dla jednostek organizacyjnych Powiatu Kętrzyńskiego.
Dodano: 2016-03-10 - Przygotowanie i dostarczanie gorących posiłków dla uczniów szkół podstawowych i zespołów szkół z terenu Gminy Grodziczno.
Dodano: 2015-11-30 - Świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów szpitala
Dodano: 2015-11-20 - Usługi w zakresie kompleksowego przygotowywania, dostarczania oraz podawania posiłków szpitalnych pacjentom Szpitala Powiatowego w Kętrzynie
Dodano: 2015-11-12 - Przygotowanie i dostarczanie gorących posiłków dla uczniów szkół podstawowych i zespołów szkół z terenu Gminy Grodziczno.
Dodano: 2015-11-03 - SAP.221-26.2015 Zapewnienie usługi restauracyjnej
Dodano: 2015-11-02