Przetargi.pl
dostawa posiłków wg zamówień obiektów hotelowych MOSiR

Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji ogłasza przetarg

  • Adres: 82-300 Elbląg, ul. Karowa 1
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 055 642 45 30 , fax. 055 642 45 30
  • Data zamieszczenia: 2010-11-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji
    ul. Karowa 1 1
    82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 055 642 45 30, fax. 055 642 45 30
    REGON: 00066295900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mosir.elblag.eu
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa posiłków wg zamówień obiektów hotelowych MOSiR
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest: dostawa posiłków wg zamówień obiektów hotelowych MOSiR. Przedmiot główny: CPV: 55.32.10.00 - 6 Nazewnictwo wg CPV: usługi przygotowywania posiłków Przedmiot dodatkowy: CPV: 55.52 00.00 - 1 Nazewnictwo wg CPV: usługi dowożenia posiłków Zakres zamówienia obejmuje: 1) przygotowanie i dostawę posiłków: śniadań, obiadów i kolacji wg zamówień obiektów hotelowych ( Hotelu Stadion, ul. Brzeska 41 w Elblągu, HOSTEL-u, ul. Związku Jaszczurczego 17 w Elblągu, Hotelu ATLETIKON, ul. Agrykola 8 w Elblągu) z przeznaczeniem dla gości hotelowych, 2) świadczenie usługi na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem szklanek do napojów, sztućców metalowych, serwetek papierowych ( dopuszcza się w wyjątkowych sytuacjach podawanie posiłków na naczyniach jednorazowych, po uzyskaniu uprzedniej zgody przedstawiciela hotelu), 3) świadczenie usługi wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, 4) estetyczne podawanie posiłków, 5) gotowość dostarczania posiłków w godzinach zmiennych określonych przez hotel między 7:00 a 21:00, 6) zamawianie obiadów i kolacji z wyprzedzeniem nie krótszym niż 60 minut, 7) zamawianie śniadań do godz. 2000 - dnia poprzedniego lub od godz. 700 - w dniu zamówienia zachowując 60 minutowe wyprzedzenie czasowe, 8) dostarczanie posiłków własnym transportem, w pojemnikach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw, 9) zorganizowanie obsługi posiłków i zabezpieczenie obrusów materiałowych, przy jednorazowym złożeniu zamówienia na co najmniej 12 posiłków, 10) możliwość przygotowania przez Wykonawcę innych posiłków, np. obiadokolacji, 11) przestrzeganie wymagań określonych w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późniejszymi zmianami) 2. Przykładowe zestawy posiłków /w tym ich minimalną gramaturę/ określa Zamawiający w załączniku nr 1 do wzoru umowy 3. Rozliczenie usługi następować będzie w cyklu miesięcznym, po przedłożeniu faktury wraz z zatwierdzonym przez kierownika obiektu zestawieniem wydanych posiłków w danym okresie rozliczeniowym. 4. Przyjmuje się następujące wartości szacunkowe: średnia ilość dostarczanych posiłków w ciągu jednego miesiąca na wszystkie obiekty hotelowe: śniadania - 335 porcji obiady - 330 porcji kolacje - 95 porcji Zamawiający zastrzega, że uśredniona miesięczna wielkość posiłków, w trakcie trwania całej umowy może być niższa, niż oszacowano. Zamawiający informuje, że rzeczywiste ilości dostarczanych posiłków w poszczególnych miesiącach mogą być różne i zależne od zamówień gości hotelowych. 5. Zamawiający nie zastrzega w SIWZ, że część lub całość zamówienia nie może być powierzona podwykonawcom. Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom. 6. Zamawiający informuje, że nie przewiduje udzielenia zamówień uzupełniających. 7. Zamawiający informuje, że nie przewiduje udzielania zaliczek na poczet wykonania zamówienia. 8. Informacja o przewidywanych zmianach postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której Zamawiający dokona wyboru Wykonawcy: Zamawiający nie przewiduje zmian postanowień zawartej umowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mosir.elblag.eu
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach