Przetargi.pl
Dostawa pomocy oraz drobnego sprzętu do prowadzenia zajęć praktycznych z zakresu sztuki kulinarnej w ramach projektu Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Priorytetu IV Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie nr umowy UDA-POKL.04.01.01-00-095/10-00.

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ogłasza przetarg

  • Adres: 10-719 Olsztyn, ul. Oczapowskiego 2
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5233420 , fax. (089) 5233278
  • Data zamieszczenia: 2012-09-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
    ul. Oczapowskiego 2 2
    10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5233420, fax. (089) 5233278
    REGON: 51088420500010
  • Adres strony internetowej zamawiającego: uwm.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa pomocy oraz drobnego sprzętu do prowadzenia zajęć praktycznych z zakresu sztuki kulinarnej w ramach projektu Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Priorytetu IV Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie nr umowy UDA-POKL.04.01.01-00-095/10-00.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem niniejszego postępowania jest dostawa pomocy oraz drobnego sprzętu do prowadzenia zajęć praktycznych z zakresu sztuki kulinarnej w ramach projektu Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Priorytetu IV Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie nr umowy UDA-POKL.04.01.01-00-095/10-00. 2. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Garnek satynowy z pokrywką, ze stali nierdzewnej, wielowarstwowe dno - 1 sztuka a) Śr.: 200 mm b) Wys.: 200 mm c) Pojemność: 6,3 l 2. Garnek satynowy z pokrywką, ze stali nierdzewnej, wielowarstwowe dno - 1 sztuka a) Śr.: 240 mm b) Wys.: 110 mm c) Pojemność: 5 l 3. Garnek satynowy z pokrywką, ze stali nierdzewnej, wielowarstwowe dno - 3 sztuki a) Śr.: 240 mm b) Wys.: 110 mm c) Pojemność: 3,3 l 4. Garnek satynowy z pokrywką, ze stali nierdzewnej, wielowarstwowe dno - rondel - 2 sztuki a) Śr.: 160 mm b) Wys.: 95 mm c) Pojemność: 1,9 l 5. Rondel do sosów satynowy z pokrywką, ze stali nierdzewnej, wielowarstwowe dno - 4 sztuki a) Śr.: 240 mm b) Wys.: 65 mm c) Pojemność: 1,2 l 6. Patelnia aluminiowa do naleśników - 4 sztuki a) Zapobiegająca przywieraniu i odporna na zarysowania b) 3-warstwowa powłoka teflonowa lub równoważna c) Można smażyć z niewielką ilością tłuszczu d) Epoksydowane stalowe rączki o wysokiej wytrzymałości termicznej e) Śr.: 254/220 f) Wys.: 17 mm 7. Patelnia trójwarstwowa z wysokopolerowanej stali nierdzewnej, z pokrywką - 4 zestawy a) wymiary patelni: - śr.: 240 mm - wys.: 50 mm b) wymiary pokrywki: - śr.: 240 mm 8. Patelnia żeliwna uniwersalna - 2 sztuki a) Oksydowana powierzchnia zapobiegająca rdzewieniu b) Można używać w piekarnikach i piecach c) Do bezpośredniego podawania na stół d) Rączka ze stali nierdzewnej e) Śr.: 280 mm f) Wys.: 50 mm g) Długość: 563 mm h) Masa: 3,1 kg 9. Nóż kuchenny ze stali chromowo-molibdenowej - 8 sztuk a) Twardość: 54-56 HRC b) Można myć w zmywarce i wyparzać c) Rękojeść ergonomiczna wykonana z polipropylenu d) Długość: 210 mm 10. Nóż do obierania ze stali chromowo-molibdenowej - 8 sztuk a) Twardość: 54-56 HRC b) Można myć w zmywarce i wyparzać c) Rękojeść ergonomiczna wykonana z polipropylenu d) Długość: 100 mm 11. Obieraczka do warzyw - 8 sztuk a) Ostrze dwustronne ze stali nierdzewnej 12. Tarka ze stali nierdzewnej sześciokątna - 4 sztuki a) Wys.: 190 mm 13. Dzbanek miarka ze stali nierdzewnej - 4 sztuki a) Podziałka wewnątrz dzbanka b) Poj.: 0,5 l 14. Dzbanek miarka ze stali nierdzewnej - 4 sztuki a) Podziałka wewnątrz dzbanka b) Poj.: 1,0 l 15. Chochla monoblok standard - 4 sztuki a) Ze stali nierdzewnej b) Śr.: 60 mm c) Poj.: 0,06 l 16. Stolnica z bambusa - 8 sztuk a) Wymiary: 500 x 700 mm 17. Talerz płytki biały typu ARCOROC - 18 sztuk a) Śr.: 270 mm 18. Talerz deserowy biały typu ARCOROC - 30 sztuk a) Śr.: 195 mm 19. Talerz płytki kwadratowy z białej porcelany - 6 sztuk a) Wzmocnione ranty b) Wytrzymała powłoka szklana c) Przystosowany do mycia w zmywarkach d) Wymiary: 295 x 255 x 29 mm 20. Pojemnik GN z białej porcelany - 6 sztuk a) Możliwość stosowania w temp. do 260oC b) Wymiary: 325 x 265 x 65 mm 21. Patera do ciasta - 4 sztuki a) Ze stali nierdzewnej b) Na podstawie c) Śr.: 330 mm d) Wys.: 50 mm 22. Worek do wyciskania z bawełny - do dekoracji ciast - 1 sztuka a) Dł.: 400 mm 23. Worek do wyciskania z nylonu - do dekoracji ciast - 1 sztuka a) Dł.: 400 mm 24. Końcówka do wyciskania stalowa - do dekoracji ciast - 2 sztuki a) Okrągła b) Śr.: 3 mm 25. Końcówka do wyciskania stalowa - do dekoracji ciast - 2 sztuki a) Gwiazda b) Śr.: 5 mm 26. Końcówka do wyciskania stalowa - do dekoracji ciast - 2 sztuki a) Róża b) Śr.: 6 mm 27. Blender barowy z zapasowym dzbankiem - 1 sztuka a) Dwie prędkości 17 000/ 21 000 obr./min. b) Pojemnik 1,3 l z poliwęglanu w komplecie c) Pokrywa z otworem d) Funkcja plus e) Urządzenie nie przeznaczone do pracy ciągłej f) Wymiary: 180 x 200 x 415 mm g) Moc: 0,38 Kw h) Dzbanek zapasowy do blendera z poliwęglanu - 1 sztuka 28. Sokowirówka - 1 sztuka a) Liczba ustawień prędkości: 2 b) Pojemność zbiornika na sok: 1,25 l c) Pojemność zbiornika na miąższ: 1 l d) Sitko ze stali nierdzewnej e) Zabezpieczenie przed włączeniem przy zdjętej pokrywie f) Stopki antypoślizgowe g) Kolor: inox h) Moc całkowita: 1000 W 29. Waza do zupy z białej porcelany - 4 sztuki a) Poj.: 2,5 l b) Z pokrywą c) Wzmocnione ranty d) Wytrzymała powłoka szklana e) Przystosowana do mycia w zmywarkach f) Przystosowana do użytkowania w kuchence mikrofalowej 30. Sosjerka z białej porcelany - 8 sztuk a) Poj.: 0,4 l b) Wzmocnione ranty c) Wytrzymała powłoka szklana d) Przystosowana do mycia w zmywarkach e) Przystosowana do użytkowania w kuchence mikrofalowej 31. Półmisek owalny z białej porcelany - 6 sztuk a) Wymiary: 295 x 224 mm b) Wzmocnione ranty c) Wytrzymała powłoka szklana d) Przystosowana do mycia w zmywarkach e) Przystosowana do użytkowania w kuchence mikrofalowej 32. Bulionówka ze spodkiem typu ARCOROC - biała - 30 zestawów a) bulionówka: - poj.: 0,3 l, - wys. 52 mm b) spodek: - śr.: 160 mm - wys.: 16 mm 33. Szklanka żaroodporna bez uszka CARE - 11 sztuk a) kwadratowa podstawa b) pojemność: 290 ml 34. Maselniczka szklana - 15 sztuk a) wymiary: 164 x 118 x 55 mm 35. Tortownica okrągła ze stali węglowej z powłoką nieprzywierającą - 4 sztuki a) śr.: 260 mm b) wys.: 70 mm 36. Tortownica kwadratowa ze stali węglowej z powłoką nieprzywierającą - 4 sztuki a) wymiary: 240 x 240 x 70 mm 37. Foremka do babki z kominem ze stali węglowej z powłoką nieprzywierającą - 3 sztuki a) śr.: 240 mm b) wys.: 160 mm 38. Foremka do keksu ze stali węglowej z powłoką nieprzywierającą - 8 sztuk a) wymiary: 120 x 350 mm 39. Foremka do pieczenia w kąpieli wodnej z kominem - 2 sztuki a) aluminiowa b) kolor czarny c) średnica: 180 mm 4. W przypadku wskazania w opisie przedmiotu zamówienia nazw własnych, patentów, pochodzenia lub wskazania parametrów technicznych wskazujących na produkt konkretnego producenta Zamawiający zgodnie z treścią art. 29 ust. 3 ustawy Prawo zamówień publicznych dopuszcza możliwość składania ofert równoważnych wg parametrów technicznych i cech jakościowych opisanych szczegółowo w Załączniku nr 2 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392000004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 14 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uwm.edu.pl/zamowienia
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach