Dom Pomocy Społecznej w Psarskim ogłasza przetarg
- Adres: 63-100 Śrem, ul. Owocowa 8
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 2834421 , fax. 061 2834481
- Data zamieszczenia: 2009-11-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Psarskim
ul. Owocowa 8 8
63-100 Śrem, woj. wielkopolskie
tel. 061 2834421, fax. 061 2834481
REGON: 00029437800000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna samorządu terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA PIECZYWA I WYROBÓW CIASTKARSKICH DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W PSARSKIM - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych według poniższego wykazu: 1. Chleb żytni 600g krojony, pakowany zgodnie z aktualną normą 13500 szt. 2. Chleb pszenny 400g krojony, pakowany zgodnie z aktualną normą 7500 szt. 3. Bułka wrocławska 60g 12500 szt. 4. Ekler z kremem bezowym w pomadzie orzechowej 1200 szt. 5. Chleb razowy 500g 1100 szt. 6. Anyżki 200 kg 7. Rolada z kremem 100 kg 8. Kremówka (napoleon) 200 kg 9. Pyzy drożdżowe na parze 1000 kg 10. Babka piaskowa 100 kg 11. Babka w czekoladzie 100 kg 12. Jabłecznik 100 kg 13. Sernik krakowski z rodzynkami 300 kg 14. Pączek z marmoladą 70g 2400 szt. 15. Drożdżówka z kruszonką 90g 240 szt. 16. Drożdżówka z budyniem 90g 240 szt. 17. Drożdżówka z serem 90g 240 szt. 18. Drożdżówka z makiem 90g 240 szt. 19. Drożdżówka z marmoladą 90g 240 szt. 20. Krajanka piernik 60 kg 21. Ciasto deserowe z galaretką 200 kg 22. Ciastka kruche z cukrem 200 kg 23. Ptysie ze śmietaną i czarną porzeczką 600 szt. 24. Rogal świętomarcinski 40 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie niniejszego zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający warunki udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 ustawy pzp , tzn.: a. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. b. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie (tj. wykonują lub wykonywali co najmniej jedno zamówienie w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia niniejszego postępowania, a jeżeli okres prowadzonej działalności jest krótszy - w tym okresie odpowiadające swoim rodzajem i wartością dostawy stanowiące przedmiot zamówienia) oraz dysponują potencjałem technicznym ( tj. posiadają środek transportu przystosowany do przewozu artykułów żywnościowych stanowiących przedmiot zamówienia) i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia. c. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. d. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust.1 i ust. 2 ustawy pzp. e. oraz Wykonawcy, którzy spełnią warunki SIWZ i złożą oświadczenia i dokumenty wymienione w VI punkcie SIWZ. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana przez Zamawiającego na zasadzie warunku granicznego spełnia, nie spełnia
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu Wykonawca obowiązany jest dostarczyć: a) wypełniony i podpisany formularz ofertowy zgodny ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ; b) oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie ze wzorem oświadczenia stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ; c) parafowany przez Wykonawcę wzór umowy - załącznik nr 3 do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.powiat-srem.pl (zakładka bip)
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- PN 2/2016 Dostawa żywności i napojów
Dodano: 2016-06-27 - Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych
Dodano: 2016-06-15 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa PIECZYWA I ŚWIEŻYCH WYROBÓW PIEKARSKICH I CIASTKARSKICH
Dodano: 2016-04-27 - sukcesywna dostawa świeżego pieczywa, wyrobów piekarskich i przetworów zbożowych DZ-751-08/16
Dodano: 2016-04-27 - Dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla CRR KRUS w Jedlcu
Dodano: 2016-04-20 - Dostawa pieczywa 17 ZP 2016
Dodano: 2016-04-15 - Dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich
Dodano: 2016-04-04 - Zakup i dostawa pieczywa
Dodano: 2016-04-01 - Dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich
Dodano: 2016-03-25 - Dostawa żywności - pieczywo
Dodano: 2016-02-15