Przetargi.pl
Dostawa pieczywa

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 87-720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 542 837 200, , fax. 542 837 320
  • Data zamieszczenia: 2019-11-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
    ul. Wojska Polskiego 5
    87-720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 542 837 200, , fax. 542 837 320
    REGON: 91051403900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wszur.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa pieczywa
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy pieczywa (określonego w załączniku nr 2 do SIWZ), które jest artykułem powszechnie dostępnym o ustalonych standardach jakościowych. Przedmiot zamówienia nie generuje żadnych kosztów na etapie realizacji zamówienia, ponieważ artykuły spożywcze przeznaczone do bieżącej konsumpcji, zamawiane będą w takiej ilości, która wymagana jest na całodzienne wyżywienie pacjentów. L.P ASORTYMENT ILOŚĆ KG ROCZNIE 1 Chleb pszenno-żytni krojony foliowany 0,5-0,8kg ; produkowany z mąki pszennej i żytniej, na zakwasie z dodatkiem drożdży, soli, mleka, dodatków smakowych; bez polepszaczy, struktura i konsystencja- podłużny bochenek, skórka lekko gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; barwa skórki - brązowa do ciemnobrązowej, której intensywność na przekroju maleje w kierunku miękiszu; miękisz - równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku o dobrej krajalności; smak i zapach - aromatyczny , swoisty dla rodzaju chleba; znakowany etykietami z nadrukiem zawierającym dane: nazwę i adres producenta, rodzaj pieczywa, masę jednostkową, opis dodatków specjalnych, datę minimalnej trwałości. Nadruk powinien być wykonany jednostronnie, farbą nierozpuszczalną i nieszkodliwą dla zdrowia; grubość kromki 1-1,2cm; opakowane folią spożywczą 10000 2 Chleb razowy krojony foliowany 0,5-0,8kg; zawartość maki żytniej razowej 70-80%,, zawartość mąki pszennej 20-30%, z 20% dodatkiem kwasu lub zakwasu, z dodatkiem drożdży, nie barwiony karmelem, z dodatkiem soli, mleka, dodatków smakowych; bez polepszaczy, struktura i konsystencja- podłużny bochenek, skórka lekko gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; barwa skórki - ciemnobrązowa, której intensywność na przekroju maleje w kierunku miękiszu; miękisz - równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku o dobrej krajalności; smak i zapach - aromatyczny , swoisty dla rodzaju chleba; znakowany etykietami z nadrukiem zawierającym dane: nazwę i adres producenta, rodzaj pieczywa, masę jednostkową, opis dodatków specjalnych, datę minimalnej trwałości. Nadruk powinien być wykonany jednostronnie, farbą nierozpuszczalną i nieszkodliwą dla zdrowia; grubość kromki 1-1,2cm; opakowane folią spożywczą 18000 3 Bułka pszenna 0,05kg produkowana z mąki pszennej, na drożdżach,z dodatkiem soli, mleka, dodatków smakowych; bez polepszaczy, struktura i konsystencja- okragła bułka o średnicy podstawy 7,5-8cm, skórka lekko gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; barwa skórki -brązowa do ciemnobrązowej, której intensywność na przekroju maleje w kierunku miękiszu; miekisz - równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku o dobrej krajalności; smak i zapach - aromatyczny , swoisty dla rodzaju pieczywa; 5500 4 Chleb tostowy 0,5 kg produkowany z mąki pszennej, na drożdżach,z dodatkiem soli, mleka, dodatków smakowych; bez polepszaczy, struktura i konsystencja- podłużny bochenek, skórka lekko gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; barwa skórki -brązowa do ciemnobrązowej, której intensywność na przekroju maleje w kierunku miękiszu; miekisz - równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku o dobrej krajalności; smak i zapach - aromatyczny , swoisty dla rodzaju pieczywa; znakowany etykietami z nadrukiem zawierajacym dane: nazwę i adres producenta, rodzaj pieczywa, masę jednostkową, opis dodatków specjalnych, datę minimalnej trwałości. Nadruk powinien być wykonany jednostronnie, farbą nierozpuszczalną i nieszkodliwą dla zdrowia; grubość kromki 1-1,2cm; kształt kwadratu o wym 10/10cmo; pakowany folią spożywczą 310 5 Drożdże 40
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15811100-7
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowych warunków.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach