22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg
- Adres: 87-720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 542 837 200, , fax. 542 837 320
- Data zamieszczenia: 2019-11-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
ul. Wojska Polskiego 5
87-720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 542 837 200, , fax. 542 837 320
REGON: 91051403900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wszur.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa pieczywa - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy pieczywa (określonego w załączniku nr 2 do SIWZ), które jest artykułem powszechnie dostępnym o ustalonych standardach jakościowych. Przedmiot zamówienia nie generuje żadnych kosztów na etapie realizacji zamówienia, ponieważ artykuły spożywcze przeznaczone do bieżącej konsumpcji, zamawiane będą w takiej ilości, która wymagana jest na całodzienne wyżywienie pacjentów. L.P ASORTYMENT ILOŚĆ KG ROCZNIE 1 Chleb pszenno-żytni krojony foliowany 0,5-0,8kg ; produkowany z mąki pszennej i żytniej, na zakwasie z dodatkiem drożdży, soli, mleka, dodatków smakowych; bez polepszaczy, struktura i konsystencja- podłużny bochenek, skórka lekko gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; barwa skórki - brązowa do ciemnobrązowej, której intensywność na przekroju maleje w kierunku miękiszu; miękisz - równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku o dobrej krajalności; smak i zapach - aromatyczny , swoisty dla rodzaju chleba; znakowany etykietami z nadrukiem zawierającym dane: nazwę i adres producenta, rodzaj pieczywa, masę jednostkową, opis dodatków specjalnych, datę minimalnej trwałości. Nadruk powinien być wykonany jednostronnie, farbą nierozpuszczalną i nieszkodliwą dla zdrowia; grubość kromki 1-1,2cm; opakowane folią spożywczą 10000 2 Chleb razowy krojony foliowany 0,5-0,8kg; zawartość maki żytniej razowej 70-80%,, zawartość mąki pszennej 20-30%, z 20% dodatkiem kwasu lub zakwasu, z dodatkiem drożdży, nie barwiony karmelem, z dodatkiem soli, mleka, dodatków smakowych; bez polepszaczy, struktura i konsystencja- podłużny bochenek, skórka lekko gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; barwa skórki - ciemnobrązowa, której intensywność na przekroju maleje w kierunku miękiszu; miękisz - równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku o dobrej krajalności; smak i zapach - aromatyczny , swoisty dla rodzaju chleba; znakowany etykietami z nadrukiem zawierającym dane: nazwę i adres producenta, rodzaj pieczywa, masę jednostkową, opis dodatków specjalnych, datę minimalnej trwałości. Nadruk powinien być wykonany jednostronnie, farbą nierozpuszczalną i nieszkodliwą dla zdrowia; grubość kromki 1-1,2cm; opakowane folią spożywczą 18000 3 Bułka pszenna 0,05kg produkowana z mąki pszennej, na drożdżach,z dodatkiem soli, mleka, dodatków smakowych; bez polepszaczy, struktura i konsystencja- okragła bułka o średnicy podstawy 7,5-8cm, skórka lekko gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; barwa skórki -brązowa do ciemnobrązowej, której intensywność na przekroju maleje w kierunku miękiszu; miekisz - równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku o dobrej krajalności; smak i zapach - aromatyczny , swoisty dla rodzaju pieczywa; 5500 4 Chleb tostowy 0,5 kg produkowany z mąki pszennej, na drożdżach,z dodatkiem soli, mleka, dodatków smakowych; bez polepszaczy, struktura i konsystencja- podłużny bochenek, skórka lekko gładka lub lekko chropowata, błyszcząca; barwa skórki -brązowa do ciemnobrązowej, której intensywność na przekroju maleje w kierunku miękiszu; miekisz - równomiernie zabarwiony, suchy w dotyku o dobrej krajalności; smak i zapach - aromatyczny , swoisty dla rodzaju pieczywa; znakowany etykietami z nadrukiem zawierajacym dane: nazwę i adres producenta, rodzaj pieczywa, masę jednostkową, opis dodatków specjalnych, datę minimalnej trwałości. Nadruk powinien być wykonany jednostronnie, farbą nierozpuszczalną i nieszkodliwą dla zdrowia; grubość kromki 1-1,2cm; kształt kwadratu o wym 10/10cmo; pakowany folią spożywczą 310 5 Drożdże 40 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15811100-7
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowych warunków.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWY PIECZYWA I BUŁKI TARTEJ
Dodano: 2022-08-18 - DOSTAWA PIECZYWA I WYROBÓW CIASTKARSKICH
Dodano: 2021-09-07 - Dostawa pieczywa
Dodano: 2021-07-05 - Dostawy pieczywa i innych wyrobów piekarniczych dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu
Dodano: 2020-11-18 - DOSTAWY PIECZYWA
Dodano: 2020-10-13 - Dostawa pieczywa i bułki tartej do Zakładu Karnego w Koronowie
Dodano: 2020-10-05 - DOSTAWY PIECZYWA
Dodano: 2019-10-11 - Dostawa pieczywa i bułki tartej do ZK KORONOWO
Dodano: 2019-10-07 - Dostawy pieczywa i innych wyrobów piekarniczych dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu
Dodano: 2019-09-04 - Dostawa pieczywa i bułki tartej do Oddziału Zewnętrznego w Czersku
Dodano: 2019-02-21