Przetargi.pl
Dostawa owoców i warzyw w systemie zaopatrywania wiosenno-letniego (nowalijki)

Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte ogłasza przetarg

  • Adres: 81-127 Gdynia, ul. Śmidowicza
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 261 262 537 , fax. 261 262 963
  • Data zamieszczenia: 2019-06-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
    ul. Śmidowicza 69
    81-127 Gdynia, woj. pomorskie
    tel. 261 262 537, fax. 261 262 963
    REGON: 19006413600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.amw.gdynia.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa owoców i warzyw w systemie zaopatrywania wiosenno-letniego (nowalijki)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców świeżych, warzyw konserwowanych i/lub puszkowanych i owoców tropikalnych dla AMW Gdynia (zwana dalej AMW) oraz do AOS w Czernicy k. Chojnic (zwana dalej AOS) systemie zaopatrywania wiosenno-letniego (Nowalijki) w roku 2019 1 Arbuz kg 3100 2 Banany kg 750 3 Botwina kg 50 4 Brokuły kg 300 5 Brzoskwinie świeże kg 400 6 Buraki ćwikłowe kg 1100 7 Cebula kg 600 8 Cykoria kg 15 9 Cytryny kg 40 10 Czereśnie świeże kg 20 11 Czosnek kg 12 12 Fasola szparagowa świeża kg 250 13 Gruszki świeże kg 140 14 Jabłka wczesne kg 1300 15 Kalafiory kg 900 16 Kapusta biała kg 2100 17 Kapusta czerwona kg 80 18 Kapusta kiszona kg 550 19 Kapusta pekińska kg 1000 20 Kiwi kg 130 21 Koperek zielony kg 27 22 Marchew kg 2100 23 Melony kg 320 24 Natka pietruszki kg 25 25 Ogórki małosolne kg 600 26 Ogórki świeże kg 1300 27 Papryka słodka kg 150 28 Pieczarka świeża kg 90 29 Pietruszka korzeń kg 350 30 Pomidory kg 2000 31 Por kg 350 32 Rzodkiewka kg 20 33 Sałata kg 670 34 Sałata lodowa kg 220 35 Seler korzenny Kg 550 36 Szczypior kg 55 37 Śliwki świeże kg 80 38 Winogrona kg 70 39 Ziemniaki młode kg 14000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03110000-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Każdy z wykonawców, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 Ustawy (informacje z otwarcia ofert), przekazuje zamawiającemu oświadczenie (załącznik nr 3 do SIWZ) o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Ustawy. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Oświadczenie wymagane od wykonawcy w zakresie wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO ( załącznik nr 8). Wypełniony i podpisany Formularz Oferty zgodnie ze wzorem stanowiącym (załącznik nr 4) do SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach