Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte ogłasza przetarg
- Adres: 81-127 Gdynia, ul. Śmidowicza
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 261 262 537 , fax. 261 262 963
- Data zamieszczenia: 2020-10-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
ul. Śmidowicza 69
81-127 Gdynia, woj. pomorskie
tel. 261 262 537, fax. 261 262 963
REGON: 19006413600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.amw.gdynia.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa owoców i warzyw w systemie zaopatrywania jesienno-zimowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I Bakłażany kg 100, Brokuły kg 350, Brzoskwinie kg 100, Buraki ćwikłowe kg 3 000, Cebula kg 1 100, Cykoria kg 20, Czarna rzepa kg 250, Czosnek świeży kg 40, Gruszki kg 500, Jabłka kg 5 500, Kalafiory kg 550, Kapusta biała kg 3 800, Kapusta brukselska kg 250, Kapusta czerwona kg 1 800, Kapusta kiszona kg 2 600, Kapusta pekińska kg 1 800, Kapusta włoska kg 300, Koperek zielony kg 70, Marchew kg 4 000, Natka kolendry kg 20, Natka pietruszki kg 60, Ogórki kiszone kg 1 600, Ogórki świeże kg 1 200, Papryka słodka kg 350, Pieczarki kg 550, Pietruszka korzeniowa kg 800, Pomidory kg 3 000, Por kg 800, Rzodkiewka kg 250, Sałata kg 1 750, Sałata lodowa kg 800, Seler korzeniowy kg 1 500, Seler naciowy kg 20, Szczypiorek kg 140, Szpinak świeży kg 40, Śliwki kg 200, Winogrona kg 400. Część II Ziemniaki jadalne kg 40 000. Część III Banany kg 4 000, Cytryny kg 80, Kiwi kg 600, Mandarynki kg 2 000, Melony kg 600, Pomarańcze kg 1 000. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03110000-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wypełniony i podpisany Formularz Oferty zgodnie ze wzorem stanowiącym (załącznik nr 4) do SIWZ; Oświadczenie wymagane od wykonawcy w zakresie wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO (załącznik nr 8), oświadczenie (załącznik nr 3 do SIWZ) o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Ustawy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa owoców i warzyw w systemie zaopatrywania wiosenno-letniego (Nowalijki)
Dodano: 2020-06-12 - Dostawa warzyw i owoców świeżych, warzyw konserwowanych i/lub puszkowanych, owoców tropikalnych dla AMW
Dodano: 2020-03-06 - Dostawa owoców i warzyw w systemie zaopatrywania jesienno-zimowego
Dodano: 2019-09-23 - Dostawa owoców i warzyw w systemie zaopatrywania wiosenno-letniego (nowalijki)
Dodano: 2019-06-14 - Dostawa owoców i warzyw w systemie zaopatrywania jesienno-zimowego
Dodano: 2018-09-21 - Dostawa owoców i warzyw w systemie zaopatrywania jesienno-zimowego
Dodano: 2017-09-25