Dom Pomocy Społecznej w Pęcławicach Górnych ogłasza przetarg
- Adres: 28-210 Bogoria, Pęcławice Górne 23
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 156877366 , fax. 6877366
- Data zamieszczenia: 2015-12-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Pęcławicach Górnych
Pęcławice Górne 23 23
28-210 Bogoria, woj. świętokrzyskie
tel. 156877366, fax. 6877366
REGON: 26056228000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www. dpspeclawice.ugu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa obiadów do DPS w Pęcławicach Górnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1 Przedmiotem zamówienia jest dostawa obiadów do DPS w Pęcławicach Górnych. 2 Obiady będą dostarczane codziennie 7 dni w tygodniu w termosach w godz. 10:30 11:30 zgodnie z dostarczanym odpowiednio wcześniej jadłospisem dekadowym. 3 Potrawy powinny być ciepłe, nie podgrzewane w DPS. 4 Obiady powinny być dostarczane do budynku samochodem dostosowanym do przewożenia żywności, personel sam wydaje obiad. Termosy są jedynie płukane, nie wyparzane i zabierane dnia następnego. Transport na koszt dostawcy przez 5 dni w tygodniu od poniedziałku do piątku. W soboty, niedziele i święta odbiór posiłków własnym środkiem transportu. 5 Do zup wymagających pieczywa będzie dostarczany chleb 2 kromki na jednego mieszkańca. 6 Raz w tygodniu w piątki obiad bezmięsny, do drugiego dania zalecana ryba. Pierwsze danie -urozmaicone, przeważnie zupy. Drugie danie- ziemniaki 3,4 razy w tygodniu; ryż, kasza, makaron 1 raz w tygodniu; do posiłku: kotlet mielony, kotlet schabowy, udko, wątróbka drobiowa, sosy, gulasze oraz surówki. Pierogi, naleśniki, gołąbki, łazanki, kluski śląskie 1 raz w miesiącu. 7 Łącznie Zamawiający zamówi 16 104 sztuk obiadów. 8 W sytuacji, kiedy mieszkaniec przebywa poza DPS, obiady odmawiane są telefonicznie danego dnia w godzinach 6.30 7.30. 9 Podane ilości przedmiotu zamówienia stanowią maksymalną ilość. Zamawiający zastrzega sobie prawo do niewykorzystania pełnej ilości asortymentu o którym mowa w pkt 7 minimalna liczba obiadów, którą zamówimy to 12 000 sztuk 10 Zamawiający zastrzega sobie również prawo do zwiększenia liczby asortymentu, o którym mowa w pkt 7 11 Zamawiający zastrzega sobie również prawo do zamawiania posiłków zgodnie z zalecaną dietą np. dieta cukrzycowa, lekkostrawna - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www. dpspeclawice.ugu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa obiadów do DPS w Pęcławicach Górnych
Dodano: 2014-04-16 - Kompleksowa usługa cateringowa na potrzeby realizacji projektu Bezpośrednie wsparcie rozwoju szkół i przedszkoli poprzez wdrożenie zmodernizowanego systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie ostrowieckim
Dodano: 2013-11-20 - ŚWIADCZENIE USŁUGI polegającej na organizacji konferencji medialnych wraz z zapewnieniem usług cateringowych
Dodano: 2012-07-19 - WYKONYWANIE USŁUGI CATERINGU polegającej na:przygotowaniu i dostarczeniu bufetu kawowego dla Uczestników Uczestniczek szkolenia realizowanego w ramach projektu pn: RÓWNE SZANSE - kompetencje jako wyznacznik sukcesu na rynku pracy Priorytet VIII. Regionalne kadry gospodarki, Działanie 8.1. Rozwój pracowników i przedsiębiorstw w regionie, Poddziałanie 8.1.1. Wspieranie rozwoju kwalifikacji zawodowych i doradztwo dla przedsiębiorstw w ramach PO KL 2007 -2013, przygotowaniu i dostarczeniu cateringu na dwie konferencje na potrzeby projektu WBREW WYKLUCZENIU w ramach Priorytetu VII Pro
Dodano: 2011-10-11